Gå til innhold

Patch 811493


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg merket et vesentlig ytelsestap etter installeringen av denne patchen. Etter at jeg avinstallerte den gikk alt like raskt som før. :smile:

 

 

Du slettet patchen uten nå virvar asså?

 

Hørt rykter om at noen som har slettet den har fått enda mer problem med pcen

Lenke til kommentar

Jeg hadde ingen problemer, hverken med avinstalleringen eller etterpå. Når det er sagt så ville jeg nok ha avinstallert patchen uansett om det hadde medført mulighet for at pc'en hadde blitt ustabil. Jeg hadde heller formatert maskina, enn å leve med tregheten som patchen medførte.

Lenke til kommentar

Dette er jo en patch fra Microsoft som retter en svakhet i operativsystemet. Du må derfor vurdere dette opp i mot et eventuelt ytelsestap. For min egen del var ytelsestapet såpass stort at jeg valgte å fjerne patchen. Har du ikke merket noe ytelsestap på din maskin etter installasjon, kan det vel kanskje være greit å la den være? :wink:

Lenke til kommentar
Nå må jeg nok spørre dumt. Hvordan fikk dere fjernet denne patchen? Jeg får ikke valgene "fjern/endre" for denne komponenten i kontollpanel/legg til/fjern programmer.

 

Du får bare mulighet til å fjerne (remove) patchen. Hvis du har installert den korrekt skal den ligge på listen i "Legg til / fjerne programmer"

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Det kom ut ny versjon av denne patchen (den heter fortsatt det samme) for 2-3 dager siden. Du kan laste den ned fra www.windowsupdate.com Jeg har lagt den inn og alt fungerer supert :yes:

Da jeg installerte den første Q811493 patchen tok det laaaang tid å åpne programmer. Tok f.eks 5 sekunder og åpne Outlook Express :roll:

Lenke til kommentar

Funker det å legge den nye oppå den gamle ?

 

Jeg får ikke avinstallert den gamle, og har lite lyst til å formatere og reinstallere. Skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke får avinstallere, jeg har ikke gjordt noe funny, bare installert den via windows update...

 

Forsvinner den hvis jeg legge win inn på nytt, uten å formatere, altså "reparere" windows ?

Lenke til kommentar

Hvis du ikke opplevde at PC'n ble tregere etter at du installerte den første Q811493 patchen, så vil ikke den nye patchen hjelpe så mye.

 

For de som opplevde at PC'n ble treg og programmer startet opp tregt, vil som den nye Q811493 patchen sannsynligvis gjøre at ytelsen blir normal igjen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...