Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

First Date med godt grunnlag. Hjelp ?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er en 17år gammel gutt og på lørdag som kommer(9.5) så får jeg besøk av en jente jeg liker veldig godt.

 

Dette høres vel ut som en nokså klassisk problemstilling men. Jeg har tidligere hatt ett par seriøse forhold, et over 6mnder og ett litt kortere, men problemet mitt er at det nå er en god stund siden, og jeg har hatt veldig lite kontakt med jenter på "den" måten i mellomtiden. Har lest noen tråder for å plukke up noen "Do's and Dont's" men har fortsatt et par søte små spørsmål jeg håper å få hjelp med :)

 

Det ene er, siden det er første gang vi møtes under en sånn setting ( Har blant annet vært på varetelling på en butikk med henne et ganger og da har det vært mange smil og noen korte smalltalks) og ikke med masse andre folk så kan det jo bli litt rart. Hun kommer altså hjem til meg, mine foreldre er borte (tilfeldigvis:D) og da blir det vel fort til at vi spiser pizza/taco/lignende og bruker hjemmekinoen i stua. Vi har pratet sammen ganske casual som venner siden desember men siden forrige gang vi møttes har samtalen vært livligere og jeg har følelsen av at det er noe der. (Hun sier jeg er søt og at hun blir glad av å prate med meg etc.) Jeg har egentlig ingen forhåpninger til denne kvelden annet en å finne ut om det kan bli noe, sjekke hvor god kontakt vi har. Jeg er bare litt redd for at hun (siden hun er ett år eldre enn meg) skal forvente noe mer en det jeg gjør, tror hun er en god del mer erfaren også, har dette veldig mye å si ?

 

Men hvis vi ser film og spiser pizza for eksempel, hva er da naturlig når filmen er slutt men begge innerst inne vil at kvelden skal vare litt lenger ? Noen som har noen tips ?

 

På forhånd takk :)

 

Edit: Rettet noen leifer

Endret av Hamar17
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...