Gå til innhold

Problemer med installasjon av American mcgee's alice


Anbefalte innlegg

Har kjøpt meg american mcgee's alice, men når jeg skal innstallere det kommer det opp at jeg må skrive inn en kode som vist nok skal stå nede til venstre på baksiden av coveret, men det gjør den ikke. Har prøvd andre slags koder på coveret, men ingen funker.

 

Finnes det noen måte jeg kan finne ut koden på? veldig irriterende når jeg har kjøpt spillet og ikke kan spille det

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet ikke spesifikt om akkurat alice, men det er slett ikke uvanlig at disse kodene befinner seg nederst på bakerste blad i bruksanvisningen. Forsøk å let der, evenuelt andre steder på bruksanvisningen om det skulle vise seg at koden ikke står der heller.

 

Om du har kjøpt en tilbudsversjon, nice price eller hva de nå heter alle sammen, og du ikke finner koden i brukermanualen ville jeg lett gjennom cden etter en readme fil eller lignende.

Lenke til kommentar

Der står en kode helt nederst på bruksanvisningen bak ja, men den passer ikke, det blir for få bokstaver og tall. Dessuten når jeg skal skrive inn tall, så går det ikke inne på det vinduet der jeg skal skrive dem inn i, må kopierer dem fra word.

 

Noen som kan hjelpe meg?

Lenke til kommentar

Her hadde jeg først gått til (sendt mail) til butikken. Funket ikke det hadde jeg sendt en sint mail til produsenten eller utgiveren :grumpy: Hadde jeg ikke mottatt koden innen veeeeldig kort tid hadde jeg meg god samvittighet skaffet meg keygenerator.

 

Spillet er forresten skikkelig kult :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...