Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Skjerm svart, men pc starter, laptop hp dv9060ea


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I Norge så har det lite å si hva garantivilkårene fra produsent sier, dersom forbrukerkjøpsloven sier noe annet, så i praksis burde du ha kunnet fått gratis reparasjon på maskina di i opp til 5 år.

 

Nå som maskina har vært tatt ganske heftig fra hverandre så er det ikke sikkert HP er villige til å betale for reparasjon lengre. Dersom det er vanskelig å bevise at du selv har tuklet inni maskina, så kan det fremdeles hende den går glatt igjennom systemet. Bytte av HDD/RAM går vanligvis greit, siden det oftest er snakk om små, lette inngrep for å bytte dette. Vær oppmerksom på at dersom det er en av delene du selv har satt inn kan lenkes til feilen, så er det ikke sikkert du får det som garantirep lengre. Det kan derfor være smart å bytte tilbake originaldelene før du sender inn maskina.

Lenke til kommentar

Jepp. Selv om mine egne deler ikke har noe med feilen å gjøre, så skiftet jeg tilbake for sikkerhetsskyld så de ikke kan argumentere med de delene. Så er jo disse inngrepene helt uskyldige og det er jo lagt opp til at brukeren enkelt kan skifte HDD eller RAM.

Endret av Alxg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...