Gå til innhold

Overnatting like ved The Forum i London?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.hostelworld.com/hostels/London -> Show Map -> finn noe i nærheten av Hampstead Heath (zoom inn, så litt nord), f.eks. Palmers Lodge er innen kort avstand.

 

Aner ikke hva slags krav du har til standard, kan neppe tenke meg at dette er allverden, men billig skal det i alle fall være – er også bra beliggenhet ifht Forum. Kan være greit å sjekke tubekart før en bestiller hotellrom i London, hjelper veldig å ligge i nærheten av en tubestasjon med fornuftig dekning. Kommer man i nærheten av Northern Line i området som er aktuelt ligger du godt an, bare en svipptur ned så har man full tilgang til det meste uten å måtte bruke alt for lang tid.

 

Kanskje greit å nevne at Kentish Town eller Nord-London ikke er de områdene av London der det kryr av dyre biler og overprisede gallerier, uten at det nødvendigvis er en ulempe. (Ville ikke tenkt for mye på security, så lenge du ikke ender i Brixton eller noe slikt er det meste rimelig bra.)

Lenke til kommentar

T-bane og buss fungerer glimrende, men et ork å komme seg hjem på nattestid uten taxi. Om konserten + etterfølgende aktiviteter er den ene dagen man regner med å være ute til langt på natt tror jeg det kan være et helt ålreit valg å bo i området.

 

Camden Lock er råttent, forresten. Har hatt den heller tvilsomme gleden av å bo der; om man i tillegg får rom ut mot vannet er mangel på nattesøvn sikret.

Lenke til kommentar

Klart, om det er et sted som man kan ta buss direkte til funker jo det også, bare man ikke må skifte flere busser før man kommer frem liksom.

Men det beste hadde vært å bo i gangavstand fra The Forum, i og med at det blir to sene kvelder der.

Endret av knottsau
Lenke til kommentar
Camden Lock er råttent, forresten. Har hatt den heller tvilsomme gleden av å bo der; om man i tillegg får rom ut mot vannet er mangel på nattesøvn sikret.

Så litt nærmere nå, har blingset litt her. Hotellet jeg bodde på var et Holiday Inn rett ved, men begge har en beliggenhet som gjør at man bør være glad i å sove med hørselvern.

Lenke til kommentar

Har dessverre (?) ikke bodd i London på studentbudsjett, så har ingen konkrete tips. Men, som sagt, bare unngå Camden Lock pga støy fra nattklubber etc. Har hørt gode ting om hostelworld.com om man bare leser reviews skikkelig, men har ikke prøvd det selv.

 

... men er rimelig kjent i London ellers, så bare send en PM om du lurer på noe.

Lenke til kommentar

Heathrow er nærmest av de du mest sannsynlig kommer til å bruke (får du en billig billett til London City er det nærmere, men sist jeg fløy der var det bare tre bakerste radene som ikke var business – knapt noen billigflight ...), men Gatwick og Stansted fungerer også – er du opptatt av budsjett er det bare å kjøpe den billigste billetten du finner til en av disse flyplassene. Fra Heathrow går det tube (undergrunn) og tog til sentrum, fra Gatwick og Stansted går det tog.

 

Når du kommer til London kjøper du et «Oyster Card» på tubestasjonen, et slags kontantkort for offentlig transport i London. Langt billigere enn å kjøpe enkeltbilletter, og kortet går automatisk over til å være dagskort når du har reist så mye på en dag at dagskort er billigere enn å betale for enkeltreiser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...