Gå til innhold

Får ikke installert temaer i Litestep.


zCon

Anbefalte innlegg

Hei,

jeg har akkurat installert Litestep på hjemmepcen, men når jeg prøver å installere temaer (eller themes om du foretrekker det) dukker de ikke opp i listen over installerte temaer. "Install & Switch" fungerer heller ikke. Det står likevel at installasjonen var vellykket, men jeg føler ikke helt det samme.

Har prøvd flere forskjellige temaer uten hell og det hjalp heller ikke å reinstallere Litestep eller installere Litestep med en annen installer. Jeg hadde en liten mistanke om at det kunne være LastXP som klusser til, men jeg kjører akkurat samme oppsettet (LastXP v21 og LiteStep) på laptoppen og der funker det som bare det.

 

Noen ideer? =/

 

LiteStep fungerer ellers som det skal, men default tema er ikke så veldig spennende at det gjør noe...

 

På forhånd takk for alle svar :)

 

*redigert*

 

Problemet løste seg mer eller mindre av seg selv faktisk. Drev å rota med en av de eldre installerne og hadde fått installert litestep nok en gang uten hell, men da jeg avinstallerte fikk jeg samme problem som nevnt i en annen post her hvor jeg hverken har explorer eller litestep.

Så ved hjelp av taskmanager og "run" fant jeg fram til en av de nye installerne til litestep. Deretter installerte jeg nok en gang litestep, men valgte å ikke ha brukerspesifikk oppsett (vet ikke om det var problemet) men jeg fikk installert og nå funker alt som det skal. Kan også velge å kjøre det vanlige windows shell (ikke litestep) helt uten problemer.

Endret av zCon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...