Gå til innhold

Xperia - sprekker og reklamasjon?


Anbefalte innlegg

Er det noen som har erfaring nå med reklamasjon på disse sprekkene?

 

Skjermen sluttet å fungere på min Xperia, da jeg leverte den til reparasjon på Elkjøp ba jeg de samtidig bytte den blanke ramma i ytterkant på telefonen da denne var sprukket/knekt. Etter en tid kom telefonen tilbake med fikset skjerm og regning for bytte av ramme, jeg sa at dette ikke var aktuellt å betale da sprekker+Xperia var et kjent problem. De skulle ta dette opp med serviceverksted og har ikke hørt noe siden men nå har det kommet mange nye sprekker både "her og der" på telefonen så jeg må snart opp igjen for ny innlevering av telefonen.

 

I mine øyne er dette helt klart en reklamasjon men det virker ikke som SE eller forhandlere ser det slik...

 

Er det mulig å liste litt opp her med hvor mange som har levert inn telefon for utbedring av sprekker, hos hvilket forhandlere og om det ble tatt som reklamasjon eller om det måtte betales for utbedring?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg er interessert i å vite det samme, for noen dager siden oppstod det en sprekk på samme sted på min Xperia Svart. Ble kjøpt på siba, håper de kan være behjelpelig. Det fins ikke en skramme ellers på telefonen etter 3 månders, så det er litt synd at byggematerialet ikke skal holde vanlig bruk:S

 

Men tror ikke dette skal være noe problem å få dette på reklamasjon. Men kan være lurt å vise fram artikkler som bevis at dette er en kjent feil.

 

Er det tvil, så er det nøyaktig en slik skade jeg har (se bildet midt på siden).

http://forum.xda-developers.com/showthread...211&page=72

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...