Gå til innhold

Test: Fire universalkontroller


Anbefalte innlegg

Helt enig!!

 

Når de til og med ikke klarer å få ut artikler i disse tider må det være noe virkelig galt! Alt av TVer, forsterkere, hjemmekinoannlegg, BluRay/DVD - altså audiovisuelt utstyr - akiftes ut i disse tider. Dermed er det en haug av nyheter og tester som burde vert skrevet om.

 

Når det skal være et eget nettsted for slikt, må det til og med være lov å kreve litt tester. Om jeg ikke husker feil skaffet nettverket seg måleprobe for litt siden.

 

Heldigvis har vi et noenlunde oppdatert forum...

Endret av chrlod
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Har brukt min Harmny One på 2 TVer, en thomson og en samsung. PÅ begge disse tvene har fageknappene kommet med i fargedisplayet automatisk.. samme gjelder get hd pvr box.. (vel og merke programert som et anna merke siden get kjøper og brander sitt navn over)

 

Står at programmet ikke er internett basert? det er da det? installere programmet og så logger på opp mot nettet..

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Har nå hatt Harmony One i ett par måneder. Veldig fornøyd med unntak av en ting. Canal Digital dekoderen er noe skikkelig drit. Er jo ikke logitech sin feil, men alle knappene på fjernkontrollen til CD tilsvarer "slå på knappen" for min LG tv. Hvilket medfølger at når jeg avslutter en tv relatert aktivitet, så slår forsterker og tv seg av først, og når dekoderen slår seg av, da slår tven seg på igjen. Skikkelig gøy. Samt at når dekoderen har vært uten strøm en stund, så krever den av og til å bli "slått på" 2 ganger.

 

Har ikke funnet noen måte å redigere rekkefølgen på hvordan apparatene skal slåes av... bare hvilken rekkefølge de skal slå seg på... så hvis noen har noen tips... så er det bare å poste :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...