Gå til innhold

Langpasninger vs skudd


arctcmnks

Anbefalte innlegg

Har et spørsmål angående langskudd.

 

Greia er, at jeg har absolutt ingen problemer med å skyte ballen i mål fra lange distanser, men når det kommer til langpasninger får jeg aldri til å løfte ballen skikkelig. Med skudd trenger jeg knapt å ta i, men klarer fremdeles å sette ballen rett under tverrliggeren fra langt ute, men uten mål foran meg får jeg ikke til å løfte på samme måte..

 

Noen som vet hvorfor dette kan være? :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Litt annen teknikk på skudd og pasning. Stambeinet er som regel litt lenger bak på pasninger i forhold til skudd. Kanskje være mer bevisst på dette?

Har selv erfart dette. Det går mye på psyken! Ofte når man slår en langpasning, det kan vere en dødball på egen banehalvdel i form av offside eller en forseelse på egen banehalvdel. "Nå skal jeg løfte ballen opp i klygen av spillere. Vi vinner første og andre ball" tenker man ofte. Når man skyter har han satt seg et mål. Ballen skal i nettet. En helvetes fart forbi mannen med hanskene. Prøv å fokusere på hvor du vil slå ballen, som med et skudd. "Jeg plasserer den høyt i venstre kryss." Jammen santen var det ikke mange centimeterne om å gjøre. 1-0. Yes! "Nå slår jeg ballen over førsteforsvarer og ned i beina på vingen vår som kommer til å skjære innover." Slå en ball med mål og mening. Hvis ikke har du tapt.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke verdens beste skudd, overlevd på skudd som er godt plasserte(er back men scoret da noen mål)

Den teknikken jeg brukte på langpasninger var at jeg la ryggen bakover(ryggsekk) tok med en kamerat ut på en sjuerbane og i hvert vårt mål og prøvde å slå på hverandre i et par timer, etter det har langpasningene mine vært ganske flotte!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...