Gå til innhold

Hva kan jeg få for denne xboxen


_ZeTh_

Anbefalte innlegg

jeg tenker på å selge min xbox, har fått en ny pc så xboxen er useless to me now :lol:

 

så derfor skal jeg selge den, det en en konsoll, en kontroll og 4 spill, 1 demo cd, og en dvd kontroll.

 

jeg tenker 2500kr hvis jeg klarer å lure en liten unge som ikke vet bedre til å kjøpe den...men jeg trenger å vite hva den normale prisen vil være?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

grunnen til at jeg skal selge den er for at jeg har fått pc som sagt ovenfor, hva skal jeg da med en xbox? de gode spillene som kommen til den konsollen kommer jo til pc og, og de ekslusive titlene som brute force og halo2 er litt langt inne i framtiden og har ikke så mye tro på noen av de titlene, ok halo1 var bra men det var skyt,skyt,skyt og så for å skyte ENDA mer på noen zombier, så personlig så var det en skuffelse, hadde forventet litt historie.

Og det værste jeg vet er spill med mutanter og slike ting, det er bra i begynnelsen, men så blir det helt ødelagt når det kommer horder med idiotiske zombier, får følelsen av at de ikke hadde noe annet å legge inn i historien så går de på den universale løsningen med å dra inn zombier :evil:

 

Kom litt utafor topic her, men poenget er at det finnes ingen skikkelige xbox only titler, og hvis det først er en så er det på pc og (knights of the old rebublic, halo, deus ex2)! og pc har mange flere gode spill å velge mellom og spillene koster bare 399, istedenfor 599!!!!! så nå vil bare xboxen ligge å støve ned til den er ødelagt eller utdatert. og til sist er pc'en sone fri så jeg kan kjøpe billige dvd'er på play.com

Lenke til kommentar
ok halo1 var bra men det var skyt,skyt,skyt og så for å skyte ENDA mer på noen zombier, så personlig så var det en skuffelse, hadde forventet litt historie.

 

Skal si du fulgte med når du spilte.. :shrug:

 

halo var faktisk sånn.. det var veldig mange gode deler i begynnelsen, etter du krasjer, kjører rundt i warthog og den tanksen.. det er rett og slett rått.

 

men når du så begynner å jobbe deg oppover den schvære alien-bygningen hvor du løper gjennom ganger og kommer inn i rom som er kliss like (runding med en gang som går rundt), samt det library-stedet hvor 'the flood' kommer over alt.. da kjedet jeg meg enormt.

 

et par sånne rom hadde gått greit, men når du bruker et par timer på å gå gjennom helt like rom, da blir det litt for mye.

 

ikke det at det hindret meg i å begynne spillet på nytt på 'heroic', akkurat.. :)

Lenke til kommentar

Du kan vel klare og få 1100 kr.. ca 50% av ny prisen for consollen, 4 spill og dvd kontrolleren.

 

Sonefri PC? :p, altså, er ikke noe større problem og gjøre xboxen sone fri enn det er og sette inn en sone fri dvd spiller i PC'n.

 

De fleste dvd spillerer til PC'n er bare sone fri de 5 første gangene du bytter mellom sonene, den 5 gangen låser den seg til den sist brukte sonen. men dette var litt offtopic kverulering:P

Lenke til kommentar

psilocybe har skjønt hva jeg mente, jeg er helt enig i at i begynnelsen var det rått... men så daffet det fullstendig av da "the flood" kom inn i bilde!!

vet ikke om noen husker spillet SIN fra 98, prøvde demoen å syntes det var rått og kjøpe heile greia. kom hjem i lykkerus, instalerte spillet og da kom det store men'et etter å ha spilt over de første map'ene. De dro inn masse mutanter å liknende å ødela d hele, for på demoen fikk jeg inntrykk at dette skulle være et realistisk spill der du var politi og drepte bad-guys...men neida!

 

 

warelf skrev:

 

De fleste dvd spillerer til PC'n er bare sone fri de 5 første gangene du bytter mellom sonene, den 5 gangen låser den seg til den sist brukte sonen

 

Har et program som jeg starter hver gang jeg spiller en dvd film, og det fine lille programmet gjør at dvd spilleren ikke låser seg på en sone :D

 

og hvis jeg bare får 1100kr for xboxen er det like godt å ha den just in case at det faktisk kommer et bra og ekslusivt spill til konsollen

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...