Gå til innhold

Beyer Dynamic DT770 Pro 32 eller 80 Ohm?


Anbefalte innlegg

Har for tiden Sennheiser HD 212 Pro, men skal nå gå til innkjøp av BD DT770 Pro og er litt usikker på forskjellene mellom 32 og 80 Ohm.

 

32 Ohm versjonen ser jeg er litt dyrere enn den med 80 Ohm, noe som får meg til å tro at den på noen måte er bedre? Vil det være noen merkbar forskjell i lyden på disse to om man har èn og samme lydkilde som referanse?

 

Mitt bruksområde vil være ganske variert, med hovedfokus på musikkproduksjon i Reason & Cubase med studio monitorer som referanse (Bruker eksternt lydkort) og generell PC bruk (Gaming, Film, Youtube, Mp3 osv). Det kan til tider tenkes at de også skal brukes på Mp3 spillere.

 

Jeg har begrenset med kunnskap på dette med impedans og motstand, så gi gjerne en begrunnelse for det svaret som evnt. blir gitt. :)

Endret av Bornslip
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...
32 ohm er ikke noe bedre. 80 ohm er vel heller bedre på lydkvalitet bare man har nok og riktig utsyr sammen med dem. 32 ohm er bare dyrere fordi de er lettere å drive.

 

joa du har rett der, men 80 ohmen har mer potensial;) kan si det slik hvis du gir 80 ohmen en go forsterker å en go sorce så blir du nokk å kjenne forskjell:P

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...