Gå til innhold

svart skjerm??


talgmar

Anbefalte innlegg

Jeg har et problem, plutselig en dag fikk jeg ikkenoe opp på skjermen når jeg skrudde på pc.. jeg har nå sjekket alt av kort, ram osv.. og alt ser ut til å virke. men det skjer ingen verdens ting på skjerm når jeg starter pc.

strømmen fungerer fint og alle lamper lyser slik de skal. så det virker nesten som at jeg ikke har noe bios lenger??? ikkenoe som booter igang maskinen.

Jeg har et "asus pe p4 hk" og en p4 2,4ghz cpu og apacer 512ddr ram.

Jeg har også testet diskene og det er ingen feil med de, og alle ide kabler virker slik de skal. så det virker som noe er galt med enten bios eller hk.. noen som har vært borti noe av dette og evt vet om hva jeg kan gjøre?

 

En annen rar ting var at før dette skjedde fikk jeg noen feilmld om at jeg hadde feil cpu hastighet som kunne føre til at ting hang seg, jeg har aldri stilt på noe av det . alt stod originalt i bios.. syntes dette var merkelig, sånt skal jo ikke skje.. hovedkortet støtter jo hastigheter til over 3ghz. og uansett var ting originalt, som jeg ikke hadde tuklet med.

 

Problemet nå er at ingen ting skjer når jeg skrur på maskin, den sender ingen signaler ut. alle komponenter virker.. kan det være bios som er borte og evt hvordan kan dette fikses.?

:(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...