Gå til innhold

Hjelp med hardisk!


els09

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Sitter og ser på min Acer 5920g nå. På klistremerket og i produktbeskrivelsen står det at dataen har en hardisk på 320 gb, men når jeg går inn på datamaskin står det at jeg har 140gb på C: og 144gb D:, dette blir jo ikke til sammen 320 gb? Jeg er helt noob på data, men er dette riktig?

Lenke til kommentar
Annonse

Dette er nok riktig ja. Det som staar paa klistermerket og i produktbeskrivelsen antar eg er utrekna med 1000 byte i ein megabyte, men maskina rekner med 1024 byte i ein megabyte. Der forsvinner daa litt. Og harddisken bruker noko av plassen til registeret som seier kor ting er paa harddisken. Saa du vil i praksis ikkje faa like mykje plass som det i teorien staar at det er paa harddisken. Saa meir magisk er det ikkje.

Lenke til kommentar

Hei!

 

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...