Jump to content
Sign in to follow this  
Nobu

Temp'er på XP2500+ @ 2200, Swiftech MCX462+ & NF7-S V2.0

Recommended Posts

Det er ca en time siden jeg kjørte Prime95 i ca en halv time, rett fra boot etter å ha åpnet kabinettet og ført på den medfølgende kjølepastaen (den som kommer med ribba, Swiftech MCX462+), Arctic Alumina istedetfor min Arctic Silver 3 som har ligget en stund. Jeg er ikke helt sikker på om dette har hjulpet på temp'en noe særlig. Har ikke tatt meg tid til noen skikkelige idle og full load tester.

 

Tok av chipset-kjøler på northbridgen og førte på Arctic Silver 3. Merket da at chip'en var max ujevn med nedsenking i midten, så jeg måtte før ekstra på der. Det virker imidlertid som om denne kjøleren ikke henger så godt på nå som jeg har tatt den av og satt den inn igjen. Kanskje jeg bør prøve å få tak i nye slike gjennomtrykkings-plastikk-feste-ting?

 

Har et midi Lian-Li PC65-USB kabinett med to vifter i front med filter foran. Står på medium instilling for innsug. Står en 12 dB Papst bakerst, under PSU og suger ut luft igjen. Foran PCI-brønner, skjermkort og delvis over nedre område under CPU-sokkelen står en 120mm Enermax på medium-instilling i turtall. Er ikke helt sikker på hvor mye dette hjelper, men den bråker tross alt ikke så mye, og da gjør det ikke noe for min del.

 

På kjøleribba står en Papst 37 dB vifte, justert med rheostat ned til et sted midt i mellom min. og max. Tror det er 79cfm max på denne vifta.

 

Akkurat nå er tempen 32 på system, og 49 på cpu. Dette er iflg. Winbond Hardware Montior, som bruker onboard sensorer på Abit NF7-S 2.0, hovedkortet det er snakk om.

 

Noen spørsmål.

 

- Er kjølepastaen som følger med Swiftech'en noe bra, eller bør jeg holde meg til Arctic Silver 3'en?

Det så nemlig litt ut som om sistnevnte hadde skilt seg en smule og jeg ikke fikk så alt for mye sølv ut når jeg trykka på sprøytepumpen... Derfor mistenkte jeg pastaen for å ikke lede så mye varme som den burde, når jeg så på temp'ene.

 

- Er det høye temperaturer? FOR høye?

 

- Kan noen komme med noen temperaturer og hva slags oppsett de har, hvis det er liknende?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...