Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Norsk artikkel oppgave om dataspill.


Anbefalte innlegg

Hey, vi fikk nylig en oppgave i norsk (1. Studiespesialisernede) om å skrive en artikkel om dataspill. Oppgaven lyder slik:

 

''Dataspill har slått gjennom hos de unge. Skriv en artikkel om hva det er som fascinerer ved dataspill, og vurder om det er grunn til å være kritisk til slike spill''

 

Jeg har skrevet noen sider og jeg lurer på om noen av dere kunne kanskje lese gjennom denne og gjerne si ifra om det er noe som kan forbedres/endres.

 

Takk. :)

 

Dataspill__den_nye_virkeligheten.doc

Endret av Bjørn_Ole
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Ser ut som om du har greit med kunnskap om det du skriver om, så selve innholdet vil jeg ikke kommentere. Tenkte jeg kunne komme med noen småting angående det skrivetekniske i stedet.

 

-Du skriver i åpningen at vi har hatt en teknologisk fremgang som savner sidestykke i historien. Det er ikke helt lett å avgjøre, siden fremgang beskriver hvor vi er i dag i forhold til i går, altså ikke hvor moderne teknologi man har, men utvikling av denne.

 

-(...) Like mye regnekraft som en kalkulator. Hvilken kalkulator? En fra i dag, eller en fra 1980?

 

 

Dette var bare et par ting jeg kom over i farten. Og det jeg mener med å peke på her er egentlig bare at du kan presisere hva du mener med setningene. Ett godt tips kan være å skrive som for en leser som vet mindre om emnet enn deg! Som mot slutten nevner du LAN, men vet leseren din hva et LAN er? Ofte kan det også være lurt å lese en setning to ganger, og spørre deg selv hva setningen faktisk forteller/ikke forteller.

 

Og, en liten ting, du skriver prosjektere 3D - bilder. Prosjektere betyr planlegge :)

 

Synes ellers du har reflekterte meninger og veldig mye fornuftig å komme med her. Stå på! Blir bra dette her! Det er et artig tema du skal skrive om, og virker som om du har mye å tilføye til diskusjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...