Gå til innhold

Kjøp av stasjonær PC


Anbefalte innlegg

Jeg skal snart kjøpe meg en ny datamaskin, men har problemer med å finne en god pc.

Jeg ser etter en stasjonær datamaskin som er kraftig nok til å spille de nyeste spillene uten problemer, som Grand Theft Auto 4 og Far Cry med høy grafikk, og som også kan bruke alle de nyeste redigeringsprogrammene uten problemer etc. Antall kroner jeg har tenkt å bruke er på max 10000 (eller mindre, helst).

 

En pc'er jeg ser på nå er:

http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...oductTabcontent

 

Det ser ut som en helt grei pc for alt dette, men jeg er ikke helt sikker om den kan klare alt dette. Så det har vært greit om dere har kommentert denne pc'en og kanskje også kommet med forslag til nye stasjonære pc'er som ikke koster mer enn 10000, som kan gjøre alt det jeg skrev ovenfor uten problemer.

 

På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg var på Elkjøp og så på en Fujitsu Siemens til 7.990,-

http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...oductTabcontent

 

Selgeren sa at denne skulle takle alle de nyeste spillene + redigeringsprogrammene +++ på høyest grafikk/settings _uten_ noen som helst problemer..

 

Snakker selgeren sant, eller prøver han bare å få solgt varene sine?

Eventuelt kom med andre anbefalinger, til en rimelig pris.

Lenke til kommentar

selger snakker sant ja, den skal nok klare alt det du skal gjøre gaiming med full grafikk uten problemer. den ser helt grei ut.

 

 

se på www.komplett.no

 

 

det vill jeg si er den beste side for å kjøpe pc'er på da. har extremt mye utvalgt av gamer pc'r og alt annet. veldig billig også

Lenke til kommentar

Provoserende hvor fullstappet av svada disse selgerne er. Skjermkortet i den maskinen duger ikke til en døyt i spillsammenheng, nesten.

 

Som jornboss sier så har du behov for et high-end skjermkort (4870, 4870x2, Gtx285/295) hvis du tenker å kjøre farcry 2(går ut i fra at det var nr 2 du mente)og GtaIV.

 

Gta IV er det dog lite håp om å makse ut så lenge du ikke har 2 gb videominne.

 

Det beste for deg er nok å bygge selv, evt få en nettbutikk tilå sette sammen en passende maskin. For all del ikke kjøp noe av det de prakker på folk på el-kjeder rund om kring.

Disse maskinene duger så og si aldri hvis man har spill i tankene.

Lenke til kommentar

Resultatet blir definitivt bedre. Det rimeligste blir jo å bygge selv, men jeg tror ikke det blir så enormt mye dyrere av å få f.eks komplett til å sette sammen noe.

 

Hvis du går for noe av det jornboss foreslo lengre oppe så vi du nok være i mål, men husk at hvis du ikke har en lisens på Windows så koster også dette en fin slump med penger.

 

Mamoz ville jeg dog ha holdt meg unna, Komplett.no er ikke de rimeligste, men alt i alt ser jeg personlig på de som det beste alternativet.

Lenke til kommentar
Ville ikke kjøpt noe fra elkjøp, expert o.l

Ville gått for en PC fra komplett, netshop, mpx ++ får mer for pengene der :)

 

 

enig elkjøp, synes nu jeg har dårlige gamer pc'ere og lite utvalgt(samme med expert). viss du går til komplett.no (som jeg fortrekker) har de bra utvalgt om veldig brae bygde pc'er.

Lenke til kommentar

Er det noen andre som har gode forslag til kraftige, stasjonære pc'er som kan spille GTA 4 og Far Cry (2) med høy grafikk uten problemer til helst under 10000? Kom med forslag til selvlagde stasjonære pc'er og noen nye som fins på markedet allerede, som gaming-pc'er til under 10000. Ser etter en kraftig (gaming) stasjonær-pc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...