Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Treig PC/internett - Ikke virus?


Anbefalte innlegg

Min lille laptop streiker voldtsomt for tiden. Eller, gjør den? På nett er den treigere enn en snegle og jeg skjønner ikke helt hvorfor. Har renst den og kjørt diverse virusprogram, men ingen filer er infisert får jeg opp som svar. Merkelig at nettet skal være så fryktelig ustabilt da. Eller sent. Det står at signalstyrken er utmerket på trådløs tilkobling.

 

Noen som vet hvordan jeg kan få fart i sakene igjen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle gjerne formatert, men jeg vet faktisk ikke hvordan man gjør det :blush: Jeg har aldri gjort det før. Vet heller ikke hvor windows CD'en er heller. Er liksom ikke helt min sterkeste side. Bror som har holdt på med sånne ting frem til nå, men han roter jo bort alt, og har såklart rotet bort den vesentlige plata.

Lenke til kommentar

Hørest kanskje like greit ut å sende den inn til der du kjøpte den. Du har vell kanskje garanti, eller en plass i nærheten der de reparerer datamaskiner?

 

Vist du ikke har windows CD er det vell like greit å betale litt for å få noen proffe til å reparere den enn å bruke penger på ny CD siden dette er ganske dyrt:p Vet ikke helt hva de skal ha får å gjøre en "oppfriskning" av maskina..

Lenke til kommentar

Men hvorfor formatere om man kan unngå dette? Om trådstarter ikke innehar kunnskap til å utføre denne prosessing bør vedkommende la det ligge. Hva med å gjøre en diskfragmentering eller annen opprydning? Og selv om du heveder å ha sjekket er det helt sikkert at du ikke har noen onde virus liggende i bakgrunnen å stjele prosesser?

 

Anbefaler deg også tråden(e):

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...