Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Router og DC++


Anbefalte innlegg

Jeg har nå anskaffet meg ADSL og en bredbåndsrouter av merket D-Link 604. Som jeg har forstått det må jeg åpne en port i routeren i web-interface`n. Hvordan gjør jeg dette? Nå får jeg nemlig ikke lastet ned noen filer fra noen i DC++, ikke engang "File-lists" til folk. Kan noen hjelpe? :roll:

 

Takker for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har nå anskaffet meg ADSL og en bredbåndsrouter av merket D-Link 604. Som jeg har forstått det må jeg åpne en port i routeren i web-interface`n. Hvordan gjør jeg dette? Nå får jeg nemlig ikke lastet ned noen filer fra noen i DC++, ikke engang "File-lists" til folk. Kan noen hjelpe?  :roll:  

 

Takker for svar

 

Inn på settings og ta på "PASSIVE MODE" da virker det!!!!

Lenke til kommentar

Jeg har akkurat samme router som deg. BKK opplegg. Du bare logger deg inn på routeren og velger "advanced". Der ser du noe som heter "Virtual Server" (skal kommet inn på det med en gang du trykker advanced). Så er resten omtrent selvforklarende (ut i fra det du ser der). Du skriver inn porten du vil åpne (f.eks. 1024) eller portrangen (1024-1124), og så IP-en på maskinen du vil at disse skal åpnes for. Da kan du kjøre "active mode" i DC++. Funker flott hos meg.

Lenke til kommentar

Når har jeg åpnet port 1412 på routeren og skrevet IP og Port i DC++. Men det funker fortsatt ikke! :grumpy: Må jeg konfigurere firewall`n i routeren kanskje? Da må jeg fylle inn disse plassene: Source IP : Ports og Destination IP : Ports. Hva skal stå i disse feltene i tilfellet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...