Gå til innhold

Hvor kan jeg få kjøpe en "klistremerke-skriver"?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg er på jakt etter en klistremerke- eller label-skriver for konvolutter. Først og fremst skal det være tekst, men det hadde også vært greit om den kunne ha skrevet ut små bilder/logoer. Noen anbefalinger? Jeg vil helst kjøpe de i en fysisk butikk, så om noen har noen råd for butikker i Bergen som selger noen greie "label-skrivere", hadde det vært kjekt om dere hadde ropt ut! :D

Endret av Jooakim
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg fant frem til slike skrivere på komplett.no. Slik som denne - kan jeg printe ut i farger også? Hvor ofte må jeg bytte ut blekkpatron, og hvor mye koster en blekkpatron for slike skrivere?

Den benytter termisk papir, det vil si at det er varme, og varme alene som får frem skriften. Dermed ingen farver. Ettersom den takler strkkoder bør den også kunne håndtere strek-tegninger, logoer e.l. Men noen gråskala blir det nok ikke.

Lenke til kommentar
Ser ut som Blekket sitter i papiret. Ganske vanlig løsning idag på slike ting. Så da tviler jeg på att du kan printe i farger.

 

Kan jo titte på denne. Men noe bilde får du nok ikke.

Vil bli dyr i bruk. Benytter spesiell (og dyr) tape. Denne tape-typen finnes både med farvet bakgrunn og med farvet skrift (så vidt jeg vet kun en farvekombinasjon per taperull).

 

Hvis mange etiketter skal skrives ut samtidig har Avery en rekke A4 ark som kan benyttes i de fleste blekkskrivere eller laserskrivere (krever at printer takler tykke ark og at papirbanen ikke har skarpe bøyer. Arkene finnes med alt fra 1 klelapp pr ark opp til 65 klebelapper pr ark.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...