Gå til innhold

Stavanger-treff tråd nr..?


Anbefalte innlegg

Ja, vi må få til noe her igjen. Vet ikke hva dere vil, men jeg har ingen interesse for studiotreff. Derimot har jeg fått lappen og er mer fleksibel angående hvor vi skal og hvor mange vi kan ha med osv.

 

Noen ideer om hvor og når?

Rogaland Arbore kan være et forslag?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Jeg kjenner noen som holder på med motocross noen ganger i uka i Bryne/Jæren-område. Der er det mye far, spenning, sorpete og fete bilder med rask lukkerhastighet!

 

Men hva med å ta en session med noen av sykkel-kameratene mine. De er veldig interiserte i å bli tatt bilder av, både på rampen på Tasta og i Geo-parken i byen. Noen av dem er veldig dyktige, og jeg har hatt noen fete foto-sessions med dem.

Lenke til kommentar

Får se litt, har masseproduksjon av eksamener som skal innleveres snart. I slutten av mai er det en pause, though...

 

Men jeg er lysten på noe natur-relatert. Lysefjorden/preikestolen hadde jo vært konge, da... Faren min eier en tidligere taxi-båt med fly-bridge og plass til 15+ personer Kunne dette da være noe alternativ? Hvis han sier ja til å kjøre oss en dag? Siden jeg er med, kan vi ta det som en rolig dagstur gjennom ryfylket, så trenger vi ikke å betale! (Tresfjord Atlantic 37)

 

Hvis dere noen kjenner den igjen fra noen fylle-turer inn i ryfylket, heter båten Sjøfix.

Endret av Oyjorn
Lenke til kommentar

Oppdatering:

 

Fattern hadde tid til dette i sommer en gang. Han spurte om dere var interisert i å betale 1.500kr i timen(da han tar 2.500kr for en sightseeing på 2timer i Lysefjorden til vanlig), men var jeg hard og svarte :"Nei, det e de ikkje. Dette ska bare ver lererikt får oss amatører å ein fine plass å få fine bilder for alle, så hvis de må betala vil me nok finna et aent alternativ."

 

Unnskyld dialekt, men et sitat er et sitat ;)

 

Regner med at jeg får svar i løpet av dagen.

Lenke til kommentar
Vi skal nå ihvertfall klare å spleise litt, hvor mye vil jo variere etter hvor mange vi blir. Men bensinkostnadene, det må han ha. (Eller diesel, for den saks skyld...)

 

Hvor mange er interisert i å bli med å betale dieselprisen? Det er ikke sikkert den heller blir så billig da... Båten er rystet med 2x Volvo Penta D6/D9 310HK, men når vi bare ligger i lysefjorden og driver sent går lite drivstoff, men hvis vi vil bli kjørt rundt om i Ryfylket også, kan det bli litt dyrere.

 

Men: hvor mange er interisert å bli med å spleise på dieselprisen? Hvis det er av interesse, vil jeg tro han er lettere å ha med å gjøre, og vi kan komme oss raskere utpå :p

Lenke til kommentar
Det er vel nokså naturlig at man betaler for diesel ja, så jeg er med på den.

 

Uansett om det ikke blir så veldig mange? Til nå vet jeg at Natrium(som er en kamerat av meg), jeg, sn0dig og andrvas blir med.

 

Jeg sender litt PM rundt til forskjellige stavanger fotografer jeg finner her på forumet om det er interiserte, i tilfelle de ikke sjekker denne kategorien. Jo flere jo bedre :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...