Gå til innhold

Gaming-PC til ca 10 000


Anbefalte innlegg

Etter at grafikkkortet mitt tok kvelden for ett og et halvt år siden har jeg kun hatt en relativt svak bærbar til å spille på. Nå har jeg endelig bestemt meg for å kjøpe en ny PC, men er ikke så veldig kjent i dagens marked. Planen er å bygge selv.

 

Jeg har satt opp https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=94382, og lurer på om dette et godt valg (og om jeg har glemt noe).

 

Edit: Glemte å si at jeg har skjerm, mus og tastatur fra før.

Endret av itsmebth
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

core i7 er bra, men er ikke overbevist på psuen du har valgt... OCZ stealth psuene er kjent for å bråke...

 

ellers er det et spørsmål om du faktisk trenger 6GB ram? skal du kjøre 64bit OS så er det jo greit men blir det 32bit OS får du jo ikke brukt nesten 3GB! så da kan du spare 7-800kr og heller oppgradere psuen og grafikken... ATI HD4870 512MB er å anbefale :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg så det nå. Ellers ville jeg egentlig foretatt to endringer i handlekurven. Jeg ville byttet ut til HD4870 med 1GB. Grunnen til at foreslår det er at det er mer fremtidsrettet. Om du feks om 1 år ønsker å kjøpe et skjermkort til (CrossFire), så vil du ønske at begge kortene har 1GB RAM hver, slik at du ikke får begrensninger i rammen. Den andre endringen kommer da som en konsekvens av muligheten for et skjermkort til. 650W er i prinsippet nok for HD4870 I CF, men jeg ville økt til 750W feks denne. Dette er minimale endringer som jeg synes du bør vurdere.

Endret av jornboss
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...