Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Føler meg som en taper her jeg bor og er deppa, går bedre andre steder.


Gjest Gûtt_-16

Anbefalte innlegg

Gjest Gûtt_-16

Var litt vansklig å finne en god emnetittelt...

 

Ok så sitasjonen min er at på det stede jeg bor så føler jeg at jeg ikke har sjangs på noen jenter jeg har på en måte fått et slags ”stempel” som nerd og føler alle jentene jeg ser ute osv. bare ser vekk eller viser ingen interesse med en gang jeg ser på dem, selvtilliten er altså veldig på bånd på dette stede.

 

Men for noen dager siden dro jeg på hytte tur med 3 andre kompiser vi måtte ta 2 busser for og kommer oss til hytta når vi ventet på den andre bussen på rutebil stasjonen i en middelsstor by et godt stykke hjemme ifra så føltes liksom alt så annerledes. Det var nesten som jentene rundt om kring la litt mer merke til meg enn vanlig, jeg vet det høres sykt ut og det kan være at jeg feiltolket flere signaler men det skjedde liksom ting som at 2 jenter gikk forbi meg når jeg var å så meg litt rundt og stirret meg skikkelig ned mens de smilte/fniste. Nå kan det jo være fordi de syntes jeg så latterlig ut men det føltes ikke sånn. Det var også litt senere når jeg og en kompis så oss litt mer rundt noen jenter som helt tilfeldigvis spurte om vi ville være med å ta noen bilder sammen med dem. Jeg vet at dette sikkert bare høres ut som små ting for veldig mange her men når du har følt deg ut som en styggfuck i 4 år så var dette litt spess for meg.

 

Aight, så her kommer vel en av grunnene til at jeg er virkelig deppa. Vi har vært et par dager på hytta den ligger litt øde så det skjer ikke noe fester og lignende I nærheten av den så kveldene har godt i å se på film og game guitar hero. Det er siste dag vi skal i bakken før vi må hjem (står på snowboard) og etter vi har rent en stund ser vi bare de mest utrolig peneste jentene i verden de kjører litt sakte rundt, de sto også på snowboard. Tingen var det drev liksom å lekte med hverandre, altså dyttet hverandre ned i snøen, lå oppå hverandre og sånt (utrolig heit!) vi satt ikke så langt unna og snakket om hvor utrolig deilig det sr ut når de lekte / teaset, kall det hva du vil tingen er at vi snakket nok *litt* høyere en det vi merket så de hørte nok det meste pluss at venninnene deres var all over the place (vi viste ikke at det var venninnene deres på det tidspunktet) siden venninnene deres holdt på å lære seg og kjøre, de to pene var veldig gode. Anyway de 2 pene fortsatte og tulle med hverandre og lagde nærmest et ennå større show etter at det virket som de hadde hørt hva vi sa så vi satt der og stirret sjenerte en liten stund før de bestemte seg for å suse ned bakken vi fikk fart på oss og dro etter dem vi fant dem ventende ned i bakken litt lengre men de dro med en gang vi kom innen rekkevidde.

Det gikk litt sånn en stund frem og tilbake vi ventet på dem, de ventet på oss osv. men vi holdt en viss avstand, jeg har virkelig ikke peiling på hvordan jeg skal sjekke opp damer og det føltes ikke så veldig lett i alpinbakken heller. Etter en stund så ble de borte vi fortsatte og kjøre og tenkte ikke så mye mer over dem, eller jo vi gjorde vel egentlig det. Tilslutt tok vi en pause nesten i bunnen av bakken etter litt oppgitt små letingen etter dem. Men plutselig kommer de svevende like over oss på stolheisen, de kastet forsikte 2-3 ”snøballer” på oss (de tok snø fra brettene) pluss litt plystring før de dro forbi. Vi fortet oss ned for å ta de igjen lykkelige over at de faktisk hadde lagt merke til oss, men innen vi var på stolheisen og opp i lufta så, så vi dem igjen langt nede i bakken de ropte på oss og begynte og vinke. Når vi var fremme på toppen ble vi sittendes fast lenge oppi bakken siden vi måtte hjelpe han ene kameraten våres som var ny på snowboard etter at han trynet. Når vi endelig kom oss ned bakken oppdaget vi at det plutselig var stenge tid og jentene var borte.

 

Det er så klart en mulighet at de bare gjorde narr av oss men så pene som de var så er jeg glad de i det minste la merke til oss.

jeg angrer bare så sykt på at jeg ikke anstrengte meg mer for å prøve få kontakt med dem.

 

Klarer bare ikke å få de ut av hjernen, i tillegg så er jeg tilbake i gamle byen min nå så alt er bare same old igjen det er som et stort sort hull som bare suger livs kraft ut av meg sakte men sikkert og i tilegg så tærer det på at jeg aldri får truffet de jentene igjen at jeg var så nærme med og endelig få onkelig kontakt med noen. Jeg tenker liksom på dem hele tiden mens jeg er sikker på at de har glemt meg for lengst.

Høres sikkert ut som en desperat dritt for de av dere som har orket å lese dette og sannhetten er vel at jeg er det, jeg er 16 år og føler jeg går glipp av hele ungdommen min. Vær gang jeg kommer bort fra det stede jeg bor så går alt sånn tålig bra med jenter og sånt men når jeg kommer tilbake så blir bare selvtilitten knust nede i bakken igjen og nå klarer jeg ikke å tenke på noen andre en de i bakken. Er virkelig ikke noe grunn til å stå opp om morgenen lengre har vært forelsket før men dette er virkelig ille føler nesten at jeg må gjøre noe hele tiden så jeg ikke tenker på de.

 

Please ikke kom med for mye dritt slenging vet det høres teit ut men er så pass desperat at jeg poster her..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oi. Tror du trenger å forbedre selvbildet ditt litt. Du virker fryktelig usikker i posten din.

 

Angående det med jentene, så er det nok generelt slik at uansett hvor du er er det mange jenter som er ganske lekne på den måten. Jeg tror at den eneste forskjellen var situasjonen dere traff jentene i. Jeg kan nesten garantere at når jentene der du kommer ifra befinner seg i lignende situasjoner, kan de være minst like interesserte og lekne. Hvis jentene synes du er en nerd, og det bryr deg, så må du bare motbevise dem. Det høres kanskje litt forenklet ut, og til en viss grad er det det. Men det er utrolig hvor langt man kan gå i å forandre image ved å vise andre folk hvor gøy personlighet man har.

Lenke til kommentar

hehe, kjenner meg igjen. I hjembygda så har jo alle et inntrykk av deg, og om du så forandrer deg så kommer det til å sitte hos veldig mange spessielt i starten. Prøv det du kan å oppføre deg som du gjør andre steder når du er hjemme også, om du føler du ikke er det dem tror så vis dem at du ikke er det istedenfor å sitte og sippe over det :) Det hjelper ikke en dritt

don't think, do

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Selv slitt litt med dette, tydligvis ikke så mye som deg, men fiska fram en ting fra Pickup Artist forum som kanskje kan hjelpe. Jeg er hvertfall villig til å prøve det.

 

 

Dine tanker skaper din virkelighet

Skriv ned disse setningene etter hverandre hver morgen før du begynner på skolen jobb..

Gjør dette til en daglig rutine og du vil merke at din selvtillit ditt selvbilde vil bli sterkere,,, tilføy nye eller fjern eksisterende viss noe ikke passer med deg.

Dette er ikke en Ide jeg har funnet på selv men er en øvelse mange av de store PUA har brukt for å booste livskvaliteten og du holder gjernen skarp og du føler deg mer positiv.

Er det sånn at du ikke gidder å skrive ned alle velg deg ut 10 stykker...

Skriv dem på nytt og på nytt...

Jeg tror det at mine tanker skaper den virkeligheten du lever i, tror du gode ting om deg sllv vil du vokse,ll og viss du skriver disse ned, vil du få mer og mer av denne typer tanker som vil føre til at du vil bli gladere, tryggere, bedre med damer, du vil føle deg bedre...

 

tips,,, bruk Microsoft xl og skriv en ny kolonne hver dag,,,, test det ut en mnd... og merk forskjellen;)

Lykke til;)

 

- Jeg blir en sterkere smartere og er mer helhetlig person for hver dag som går!!!

- jeg oppfører meg ikke eller er needy

- jeg aksepterer ikke 2. klasses oppførsel rundt meg

- jeg er dominant uten å være kontrollerende

- jeg har høy sosial status

- jeg er utvelger ikke utvalgt

- jeg har ingen grenser og gjør det jeg vil

- mitt game er et 10 game.

- jeg gir faen i hva andre folk synes om meg

- jeg er en god leder og et godt forbilde

- det er ikke et privilegium å henge med meg

- Jeg er ett funn

- jeg holder kompositur uansett hva som skjer

- jeg er komfortabel i mitt eget sinn

- jeg kan men vil ikke

 

- jeg er sofistikert

- jeg har selvkontroll på følelseslivet

- jeg starter hver dag med et positivt sinnelag og smitter andre

 

- jeg ser gjennom og dømmer mennesker gjennom det interne som personlighet

- jeg er en åpensinnet person

- Jeg er en godt likt person

- jeg er maskulin og vet akkurat hvor jeg står

- når andre friker ut, forholder jeg meg rolig som en god leder

- jeg liker å komme ut av komfortsonen og prøve nye ting

 

- jeg har et sundt og godt syn på livet

- jeg er førsteprioritet i mitt liv

- jeg lever et flott og spennende liv

- livet mitt, interessene og meg selv går først

- jeg har et fortrinn fremfor alle andre gutter

- jeg skal utvikle meg så lenge jeg elver

- jeg er interessant og lever et interessant liv

- jeg tar ansvar for mitt eget liv

- jeg er komfortabel med meg selv mine syn og verdier

 

- jeg elsker sex og er ikke redd for å ha det med noen jeg liker

- jeg elsker kvinner over alt på jord

- selv om jeg er besatt av en jente, får hun ikke vite hvor hun står

- jeg er komfortabel rundt kvinner

- seg er en god sex-partner biggrin.gif

- jeg blir ikke pirret av en jentes utseende

- jeg fortjener en jente som er en 10er i mitt liv

- jeg er stolt av mitt begjær som mann

- jeg var laget for å tilfredstille damer

- jo mer jeg blir avist jo mer vil jeg ha sex

- alle avisninger er en byggestein i mitt palass

- jeg beveger meg gjennom livet uten å unnskylde meg

- jeg dveler ikke vedfortiden på godt og vondt-

 

- jeg er en utroig kjekk kar

- jeg tar vare på meg og min egen kropp

- jeg har en feilfri kropp uten noen deformasjoner

 

- når jeg snakker lytter andre

- jeg er en god samtalepartner

- jeg har interessante ting å si

- jeg er en selvsikker og god kommunikator

- jeg er morsom coccy og funny

- jeg liker å kommunisere med andre

- jeg sier det jeg mener og hva jeg har på hjerte

- jeg er ikke redd for å tilnærme meg eller snakke med større grupper

- jeg snakker med rolig og behagelig stemme

- det jeg sier tror jeg og andre på

- jeg er flink til å overbevise mennesker, og er mer bestemt en dem

- når jeg snakker med andre gir jeg dem en god opplevelse

- jeg kommer lett over alle negative innvendinger og vinkler dem til noe positivt

- mine ord flyter naturlig og skaper tillit

- jeg snakker entusiastisk og effektivt, og overfører min positive energi til andre

- jeg skaper humor og avslappenhet i stressfulle situasjoner-

 

- jeg har kontroll og lar ingenting være kjangsespill når det er viktige ting på gang

- for forstår meg på og respekterer den menneskelige parringsdansen

- det heter ikke feiltagelser men leksjoner

- jeg respekterer ikke disrespekt av meg, min tid eller eiendeler

- jeg beholder min power og makt for meg selv

- jeg har selvkontroll og kan utsete ting som gir meg nytelse

- ser jeg muligheten tar jeg den

- jeg har selvkontroll og kan utsete ting som gir meg nytelse

- jeg prøver ikke å vinne for å slå andre men for å nå mine mål-

 

- jeg er årsak ingen virkning her i verden

- jeg vet hele tiden hva som foregår, ser ting som matrix

- viss valget er å gjøre noe eller ikke, så gjør jeg det

- jeg er løsningsorjentert og ser alle muligheter og steg til å komme i mål

- nye utfordringer stimulerer og styrker min indre styrke

- jeg transformerer selvtvivelse til noe bedre og mer positivt

- alle ja eller nei, fører meg nærmere målet

- mine tanker skaper min realitet

- jeg ser hver dag bevis for at det jeg har skrevet her stemmer

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...