Gå til innhold

norges kanskje beste wapside...


Anbefalte innlegg

...har fått ny adresse. På grunn av mye problemer med det tidligere domenet zedge.net, har jeg nå registrert zedge.no. Wapsiden nås på wap.zedge.no og websiden på www.zedge.no. Det går nå mye raskere.

 

Det anbefales at du registrerer deg for å få full utnyttelse av wapsiden, da kan du personalisere linker, sjekke/skrive epost (du skriver kun inn konto/passord første gangen) og lage adresseliste, sjekke ut kinoforestillinger, sjekke dine aksjer, og laste ned gratis fargelogoer og polyfoniske ringelyder. Ellers kan du bl.a søke på imdb (film), søke i hardware.no's prisguide, spore postpakker og lese nyhetsoverskrifter.

 

velkommen,

mvh KennethS

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

WAP er vel ikke fullt så utbredt enda nei, desverre... Men nå som alle nye telefoner har GPRS så går det kjapt og det koster ikke all verden. Og som Kamera sier så "må" man jo bruke WAP for å laste ned javaspill / ringelyder o.l som selges i diverse annonser. Det er jo bra så får flere hvertfall satt opp telefonen for WAP. :smile:

 

Men det må også finnes gode tjenester før at folk vil bruke det i større skala, mange "nybegynnere" har kanskje forvillet seg ut på WAP og fått opp Djuice eller noe. Den siden er ikke mye å skryte av og de føler vel neppe et prekært behov for å gjenta wappingen på en stund...

 

Derfor prøver jeg å gjøre WAP nyttig med http://zedge.no :yes: hehe.

 

mvh KennethS

Lenke til kommentar

Tror nok at det er Opera som tuller. En som nevnte at postpakkesporingen ikke fungerte brukte Opera, men det fungerte på telefonen.

 

Søkte nettopp på "pose" i ordboka og fikk dette fram:

 

'pose'

I pose m1 (utt pås(e); fr, av poser 'innta stillinger, stå modell') stilling, holdning; affektert vesen .

II pose m1 (norr posi, besl med puste, eg 'noe oppsvulmet')

1 liten sekk, beholder en p- sukkertøy / ville ha, få både i p- og sekk to fordeler som må el. bør utelukke hverandre / ha rent mel i p-n, se *mel / snakke, tale rett fra p-n uten omsvøp

2 fold, rynke ha p-r under øynene, i buksene .

III pose [-a] v1 danne poser, slå folder kjolen p-r i ryggen / refl: svulme seilet p-t seg (ut) i vinden.

 

men ordboken kan være treg av og til avhengig av serveren den ligger på. Anbefaler forresten Winwap (.com) som er en ypperlig wapbrowser, bruker den til testing under utviklingen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...