Gå til innhold

TV-guide som Firefox plugin?


g0mpen

Anbefalte innlegg

Hei

Jeg pleier veldig ofte å gå inn på f.eks. VG.no sin TV-guide for å sjekke om det er noe som er verdt å skru på TV'en for. Problemet er bare at dette er ganske tungvint siden jeg da må først sjekke den ene lista som dukker opp, og så sjekke de 3-4 andre interessante kanalene hver for seg etterpå. Det hadde vært mye enklere hvis det hadde vært mulig å få en slags Firefox plugin som hadde en liste over hva som går akkurat nå, på de kanaler jeg ønsker vist (ala den pluginen som finnes for "Siste nyheter", som viser de siste overskriftene fra diverse nettaviser). Mulig dette er urealistisk, men jeg bare lurer på om det finnes noe slikt. Eventuelt en side som lar deg lagre en fast liste over hva som skal vises.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den siden du sikter til er vel strengt tatt http://vg.sesam.no, ikke http://interaktiv.vg.no/tv/ som var den jeg linket til (men ja det er fortsatt VG).

 

Bokmerke hadde jeg fra før av, men når jeg sa plugin så tenkte jeg mer på en liste som dukker opp når du holder pekeren over linken i bokmerkelinja, men nå trenger jeg jo ikke det siden jeg kan lagre kanalene på denne andre siden.

Endret av g0mpen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...