Gå til innhold

dataingeniør via nettstudie


amess

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har planer om å hive meg på data ingeniør linjen til HiST til høsten.

 

Men jeg sitter i en situasjon der jeg må jobbe, for å betale det som skal betales. Derfor vurderer jeg nettstudie. Jeg har en jobb som gjør at jeg kan sitte på jobb uforstyrret og studere. Så da tenkte jeg på nettstudie.

 

Spørsmålet mitt er om det er mulig og ta hele data ingeniør linja via nett studie? Alle fagene ligger foreksempell ute på HiST sine nettstudier som enkelt fag, og kravet er vel at man skal ha 180 studiepoeng for å kunne ta en bachelor oppgave, for å bli ingeniør?

 

Kan man da velge de fagene man har interesse for bare man velger såpass med fag at kravet til 180 studie poeng blir innfritt. Eller har jeg misforstått totalt?

 

Noen som vet noe om dette?

 

p.f.t for svar.

Endret av amess
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du må finne ut hvilke emner som er obligatoriske i dataingeniørgraden. Du kan ikke bare ta 180 studiepoeng i tilfeldige dataemner for å bli ingeniør. En grad er bygget opp av en rekke obligatoriske emner og aktiviteter. Du må også finne ut om høgskolen er interessert i å godkjenne disse emnene som jevngode med de faktiske emnene som tas i ingeniørgraden. Det kan være krav om obligatorisk undervisning, gruppe- og prosjektarbeid osv. for å få graden. For å være helt ærlig så tviler jeg sterkt på at det går.

Lenke til kommentar

Det kan hende du kan ta enkeltemner (ikke nettstudier) også melde deg på ingeniør når du har ett år igjen eller lignende. Men du må først avtale med studieveileder hvordan ett deltidstudie eventuelt skal legges opp. Dette er fordi graden ikke kan godkjennes om du kun har enkeltfag og fordi man ikke kan spre ut studiet over for mange år. Iallefall er det slik med ett universitet jeg har snakket med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...