Gå til innhold

Ikke noe TV-signal


Martin_89

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg sitter med en ganske ny PS3, bare noen uker gammel, men nå har det skjedd et problem. Det hele startet med at jeg tok med PS3en på hytta, hvor jeg ikke fikk noe TV-signal, og jeg bare gav opp. Nå har jeg kommet hjem, men sitter med det samme problemet. Hverken vanlig AV-signal eller HDMI fungerer. Jeg prøver å få den til å oppfatte kabelen ved å holde inne knappen til jeg hører et pip, men det ender bare med jeg får en svartskjerm.

 

PS3en er kjøpt fra Amazon.co.uk, og er derfor engelsk om det skulle ha noe å si. Det hadde vært konge hvis noen har noe svar på dette problemet, eller om jeg kanskje må sende inn min PS3, litt synd siden jeg bare har hatt den i et par uker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har faktisk støtt på et lignende probleme i dag.

 

Det er en 60GB PS3 koblet til en Phillips FullHDTV og jeg har aldri hatt problemer før.

 

Jeg byttet AV-kabler uten å skru av PS3(bad idea?) og når jeg skulle bytte tilbake til HDMI får jeg beskjeden "Unsupported video format"(Fra TVen, ikke PS3) når jeg skrur på PS3. Jeg har skjekket kabelen og den funker perfekt sammen med Xbox 360, men på PS3 får jeg av en eller annen grunn ikke noe bilde. Jeg har prøvd alt mulig av soft/hard resets av både PS3 og TV og prøvd å bytte til komponent til ingen nytte.

 

EDIT: Nå prøvde jeg med den vanlige komposittkabelen til PS2en og da fikk jeg i det minste bilde og lyd og fikk den til å funke med komponent. Kan HDMI-OUT være ødelagt på PS3?

 

Håper jeg ikke må sende den inn på reparasjon da det var vanskelig og dyrt nok å få tak i en 60GB PS3.

Endret av NorthernAvenger
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...