Gå til innhold

HTC Touch Diamond 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gud som jeg ELSKER trollmennene på XDA! De har faktisk en løsning på alt! Etter at jeg begynte med key-remapping, tenkte jeg at jeg ville dobbelklikke "back"-knappen for å få ny blank sms. Dette var ikke en mulighet i Config-programmet, med mindre jeg fant .exe-filen som startet ny sms. Den eksisterte ikke. Lite søk på XDA gir meg oppskriften til en .lnk-fil(snarveifil), som inneholder den lille kommandoen som sier "ny sms". Lager .lnk-filen, sender til telefonen, finner den i Config, og vips! To trykk på "back"-knappen nå, så har jeg ny sms. To trykk på "start" skrur av og på BT, langt trykk skrur av datatilkobling.. Man kan faktisk gjøre alt med en windows-mobil, så lenge man har ressurser som xda.

Nettopp skreddersydd meg eget qwerty-tastatur, med store fine knapper og æøå lett tilgjengelig :)

Lenke til kommentar

Det er key-configen jeg bruker ja, funker strålende! :)

Eget og eget, men personifisert hvertfall. Tar utgangspunkt i et FingerKeyboard-skin uten piltaster ( http://forum.xda-developers.com/showpost.p...p;postcount=156 ), redigerer den spanske versjonen og bytter ut særspanske tegn med særnorske, samt endrer diverse andre sekundærtaster. Smileys og bokstavkombinasjoner man bruker mye, copy-paste osv.. Veldig enkelt å redigere skin'et, aldri gjort det selv før idag, tok 1 min å skjønne greia :)

Trenger du hjelp finner du det i signaturen til posten jeg lenket over :)

Lenke til kommentar

Modaco No-data er et program der du kan fullstendig deaktivere datatilkobling over telefonnettet. Du kan dog når som helst skru det på igjen. Å skru den av vil også hindre MMS.

Men for meg er det ikke nødvendig. Hvis du har winmo 6.5, er det noe som heter "slå på automatisk" under wi-fi, da vil den alltid prøve Wi-Fi først. DVS at om du ikke har noen auto-oppdateringer(vær, aksjer, pushmail) påslått, vil nettoppkobling forsøkes kun når du spesifikt ber om det ved å f.eks gå til en internettadresse eller trykke "oppdater" på vær. Gjør du dette kun innen for Wi-Fi-soner, vil du aldri få uønsket dataoppkobling.

Lenke til kommentar

Noen som kan hjelpe med G-alarm?

Official wm6.5, .net 3.5, offisiell cab fra ageye.

 

Installerer fint, men når jeg fra programmer prøver å starte GAlarm, får jeg denne:

 

"Kan ikke åpne filen GAlarm.

Enten er den ikke signert med et klarert sertifikat, eller en av komponentene finnes ikke. Installer denne filen på nytt ..."

Lenke til kommentar

Gjorde det, la alt i telefonminne, og deaktiverte noen mazes, og aktiverte alle språk, så funka det. Programvare har merkelig oppførsel iblant ass.

 

Bruker folk enda touchflo? Jeg har funnet ut at med et godt skin og diverse apps så blir WinMo ganske så dugelig, og man slipper endel bugs fra nye Sense.

Eksempler:

 

3470622466_15ae9ff97c_o.jpg

 

bufed0203b.png

 

2we9ifc.jpg

 

oh4ls2.jpg

 

widok_wm7pport.png

 

Det meste er samlet her: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=511959

 

:)

Lenke til kommentar

Det var meg Covenent spurte for. Er ganske så ny innen "supertelefoner" ^^

 

Har lastet ned Modaco No-data, men aner overhode ikke hvordan jeg skal instalere det. Har lagt over alle filene på telefonen. Noen som kan forklare basics med og instalere programmer på telefonen? Kjører WM 6,3 btw. Setup filen blir bare åpnet i opera, men ingenting skjer.

Lenke til kommentar
Det var meg Covenent spurte for. Er ganske så ny innen "supertelefoner" ^^

 

Har lastet ned Modaco No-data, men aner overhode ikke hvordan jeg skal instalere det. Har lagt over alle filene på telefonen. Noen som kan forklare basics med og instalere programmer på telefonen? Kjører WM 6,3 btw. Setup filen blir bare åpnet i opera, men ingenting skjer.

wm 6.3 har aldri jeg hørt om?

En installasjonsfil er som regel i formatet ".cab", når du trykker den installeres programmet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Oppdaterte nettopp til 6.5. Gjenopprettet det hele med PIM-Backup, men noe later til å mangle. Under "meldinger" i manila ligger alle mottatte meldinger som vanlig, men om jeg trykker på en melding og går til tråden med den aktuelle kontakten vises kun meldingene jeg har sendt! Veldig irriterende.

 

Har noen vært borte i dette problemet?

 

Ellers liker jeg ikke alle fargene og formene i det nye Touch Flo, likte den gamle stilen mye bedre. Spørs om jeg ikke kun vil bare bruke Windows uten tf3d, men syns nettopp bl.a. meldingstrådene i WM ser horrible ut fremdeles, er jo likt som i 6.1? Hva gjør dere etter 6.5? Tar gjerne imot tips til apps som kan forbedre utseendet på meldingstrådene etc...

Lenke til kommentar

Hadde samme problemet med meldingshistorikken etter PIMrestore. Men jeg slettet bare alt og ga en lang i det egentlig.

Ellers er jeg enig med deg ang. tf3d, man blir litt lei. Så jeg bruker bare skinnet wm nå, tilpasset meg med plugins. sense er aldri aktivert lenger.

Men meldingstjenesten er ganske treg noen ganger, henger tilogmed om man trykker "X" for tidlig, mens den sender eller noe. Da risikerer jeg at endel innkommende bare forsvinner, eller aldri kommer. Andre med samme issue/løsning?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...