Gå til innhold

Aero Cool - Deep Impact High Speed - Råskinn!


Chief

Anbefalte innlegg

Er på TG, og kjøpte meg en Aero Cool - Deep Impact High Speed, må si jeg ble temmelig overrasket når jeg fant ut hvor effektiv den er! Har en XP2400+ CPU og den ligger nå på IDLE 26.8ºC, Om jeg kjører Burn in test på den en stund kommer den opp i 30ºC, og det er himmels temp spør du meg!

 

Med en lett overklokking på 400MHz (2000 til 2400MHz altså) kommer den opp i 40ºC på full load, og det er max! Temperatur er målt med sensor goopet fast til siden av core, så den stoler jeg mere på enn ASUS BIOS sensor, som varierer alt etter hvilken BIOS ver jeg kjører. Jeg tvilte litt på at tempen kunne stemme først, og tok av kjøleren og gjorde alt helt porno for at sensoren skulle ligge der den skulle, men temperaturen er 25-30ºC, kommer kansje opp i 32 i et litt varmt rom! Dette er vel nede i vannkjølingstemperaturer og i noen tilfeller under!

 

Tenkte jeg bare skulle opplyse folk om mine erfaringer med denne kjøleren!

 

Annen maskinvare er som i sigg, og 5 kabinettvifter @ bånn hyler (unntak av 2 som kansje ikke kjører for fult ettersom de er temperaturstyrt.

 

Om jeg hadde hatt USB kabelen til kameraet mitt kunne jeg sikkert fått lagt ut noen bilder @ www.gnurk.com, men ettersom jeg har glemt denne blir dette litt vanskelig, og ettersom jeg ikke har lagt ut noe på www.gnurk.com enda, så er det vel også litt tvilsomt at jeg gidder det!

 

Skal se om jeg får gjort dette siden!

 

Noen som vet om noen tester av denne kjøleren? link!

 

Forhandler er 3DfxCool

 

Anbefales på det sterkeste!

 

PS! Selges også i silent variant som har 10mm mindre vifte (denne har 70mm), og den fjerner 10W mindre (denne fjerner 95W [Vappochill fjerner 160W])

 

-Chief- :woot: @ TG03

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

errr....fjerner 95 watt?? Tror ikke du helt vet hva det innebærer.... med mindre du har ubervolta skulle ikke CPU'en din gi ut mer enn 80watt kanskje litt mer under stress....dvs at all varme utgivelse blir borte dah eller (?)....at du skulle med god margin ligge likt med romtemp....

 

sjekk temp med termometer....hvis ikke har du funnet noe i den kjøleren ingen andre har.....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...