Gå til innhold

hvordan lager men nettspill(mafia spill online)?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som regel trenger du og kunne PHP (apsx/asp/jsp eller annet webprogameringsspråk), MySQL (Eller annet database system støttet av språket. Evuentuelt flatfiler, men ikek og foretrekke) og photoshop (Eller liknende) og MASSE tid og tolmodighet.

 

Og lage og fullverdig bugfritt spill tar lang tid. Tror ingen her uten skikkelig fritidsproblemer gidder og lage noe stort til deg.

 

Begynn og lær deg HTML, så PHP og MySQL så kan du jo prøve så sant du ikke gir opp...

Lenke til kommentar

Det kan jeg desverre ikke. I tillig til at jeg ikke har kunskap nok til å gjøre noe sånt tar det land tid å lage og holde gående samt betale for servere etc.Vanligvis er det et team som lager slike spill. Kjenner en som hadde 4 stk inkludert seg selv jobbende med et nettspill, og det var mye mindre både i størrelse og popularitet.

 

Er mulig noen er interisert i å begynne på et slikt prosjekt om andre tar seg av det med betaling av server plass osv. Lykke til med å finne noen.

Endret av Korialstraz
Lenke til kommentar

Når du sier lage til deg, mener du å hoste på nettet så andre kan spille også da? Virker som du ikke helt har forstått poenget med slike spill. Er ikke bare sånn at folk vil lage et til andre, det tar hundretalls timer, om ikke tusen med arbeid å lage noe slikt.

 

Edit: Er forresten ganske vanlig så vidt jeg vet å bruke CSS sammen med HTML når man lager en nettside.

Endret av Korialstraz
Lenke til kommentar

Les den 2. posten noen ganger til, helt til du skjønner hva det står der.

 

Ingen vil lage et bra mafiaspill til deg uten å få noe igjen for det.

 

Du har to alternativer:

1 - Lære deg alle de språkene som trengs for å lage dette selv. Du må regne med å investere en god porsjon av fritiden din i mange måneder fremover for å komme nærmere et mafiaspill.

2 - Betale noen for å gjøre dette for deg. Kanskje en som er fersk innenfor webutvikling kan ta på seg et slikt oppdrag for noen titusener.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

"Jeg vet ikke hvordan jeg lager en blu-ray spiller, men dersom noen har bittelittegranne peiling om hvordan den er oppbygd, kan dere gi en til meg?"

 

Prøv å opparbeide deg noe kunnskap selv, dersom du absolutt har lyst på et slikt spill. Ikke forvent det at folk lager det til deg helt sånn uten videre. Engasjer deg mer enn bare å si at du ikke har peiling og at du ikke vil hjelpe til. Prøv å samle sammen en gjeng for å lære dere å kanskje lage slikt. Ikke forvent at det er gjort på noen dager. Om noen år, kanskje ett, med iherdig studering, så kanskje du/dere kan begynne å programmere på et slikt spill.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Nei. Kjente sånn smått en aim av troll-lukt, men det er faktisk slike folk på ekte, som faktisk ville beskytte mailadressa si mot botter som scanner nettet etter mailadresser og en oppegående nerd ville nok ha klart å bytte ut "skriveleifen"...

 

... men nå som du nevner det, blir man jo litt mer skeptisk :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg synes det lukter mer som en liten unge med ett ønske, som ikke helt forstår hvorfor det ikke er bare bare å lage dette :)

 

Husker jeg hadde et artig program som het "click and play". Lekte meg med det når jeg var 10-12 år. Der kunne du enkelt lage dine egne spill. F.eks få figurer du selv tegnet i paint til å bevege seg osv.

 

Jeg lagde blandt annet "Spawn VS The flies" der jeg hadde tegnet spawn figuren i paint. Han beveget seg nederst på skjermen og kjempet vekk fluer med en gigantisk kanon i "space invaders" stil ;) Jeg la inn artige kommentarer når man trykket på F1-F12, på samme måte som i Duke Nukem 3d. Bare på norsk med musestemme. Lagret det som en EXE fil. Ble stor slager i venneflokken.

 

*mimre*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...