Gå til innhold

MSI EX300 Blå / MSI EX310 Rød Tråden!


Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Har en MSI EX300 og får ikke installert Vista SP2.

Kommer opp: Mislykket oppdatering, Feil funnet Kode 800F081F. Det oppsto en ukjent feil. Alt annet av oppdateringer installeres uten problemer.

Har søkt på denne feilen på Microsoft sin hjemmeside og fant en "feilfiks", installert den men hjalp ikke. Har lastet ned SP2 manuelt og installert fra HD, stopper etter ca 30%.

Har tidligere installert "fix" som har vært linket til i denne tråden for å reparere software/hardware problemer. Vista har også blitt reinstallert et par ganger.

Gode forslag mottas med takk.

 

Et annet spørsmål - er rekkevidden på det trådløse kortet i denne maskinen bra? Litt synsing, men mener at får dårligere signæalstyrke på denne MSIen en på en gammel HP når de står plassert på samme sted.

Lenke til kommentar
Et annet spørsmål - er rekkevidden på det trådløse kortet i denne maskinen bra? Litt synsing, men mener at får dårligere signalstyrke på denne MSIen en på en gammel HP når de står plassert på samme sted.

 

 

Den trådløse mottakeren er noe crap ja. Dårlig signalstyrke og ustabil.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Nei har ik gjort no slikt nei.

 

Noen som vet åssen og hvor man skal sende maskinen inn på service? Vifta mi har begynt å skrangle, lager rare lyder. Helt jævlig er det. :( I tillegg til å stadig fryse seg helt i ny og ne helt plutselig, men oftest så skjer det særlig under shut down og hibernation.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Bynner å bli en stund sia det var noe aktiviteter her..

 

Men, er det noen her som har demontert\åpnet denne maskina? Da tenker jeg på den blå. Hadde planer om å bytte harddisken med en SSD, men finner liksom ikke ut hvordan jeg får av det "bunn-dekslet". Jeg finner tre skruer, to med "warranty-sticker", er det noen under klistrelappen og gummiføttene?

 

 

EDIT:

Sånn, da har i allefall jeg gjort det. Nei, ingen skruer bak føttene, og nei, det er ikke nødvendig å bryte.

Endret av k0n
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

er fortiden jakt etter ett nytt batteri til min msi ex300 (blå), men hvor får jeg tak i dette henne? har leita ei god stund nå..

 

Noen som vet hvor?

Har selv letet etter ett mindre batteri som ikke stikker ut på baksiden av pcen. Eneste jeg kunne finne var på ebay. Det minste batteriet heter "BTY S25", det mellomste heter "BTY S27" som også fulgte med maskina, hvis du finner det største så mener jeg det heter "BTY S28". Batteriene skal passe de fleste MSI MegaBook pcene. Jeg har ikke kjøpt batteri ennå siden jeg synes det er lit mystisk med så lave batteripriser, jeg tenker da på billige china celler som blir varme og kan eksplodere.

 

Bare se godt på spenningene og kapasitetene.

 

Dette batteriet fra altitec mener jeg også skal passe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...