Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forslag til 2. date


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg har funnet tonen med ei på jobben. Vi har snakket litt sammen der, og jeg har sagt jeg liker henne. Hun har definitivt "vist" at hun liker meg og, så det førte til at jeg ba henne ut på middag. Restaurantbesøket ble gjennomført med great suksess (hi five :thumbup: ), noe vi begge var enige om.

 

Siden vi begge har barn, har bli-kjent-med aktiviteter blitt forbeholdt 1. daten. Vi snakker stykkevis og delt sammen på jobben, men jeg ønsker å komme i dybden, noe som følgelig er vanskelig der. Jeg foreslo en "uskyldig" aktivitet med barna forrige helg, noe hun ønsket, men ikke hadde anledning til.

 

Nå til helga har jeg igjen anledning til å foreslå en bli-kjent-med aktivitet for oss to. Hvis dette passer for henne, hva egner seg på en 2. date? Kan presentasjon for mine venner bli for skremmende?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spørs vel på vennene og settingen.. Om de treffer venner første gang på et uformelt vors eller noe slikt går det vel greit, men om det er i en fasjonabel middag eller mer "stiv" tilstelning er det kanskje mer skremmende.

 

Er det snø der du bor? Hvorfor ikke ta med dere ungene å ake, samt bål, pølser og kakao?

Lenke til kommentar

Prøv å skaffe barnevakt til dere begge (lettere sagt enn gjort :p) Så kan dere ta middag som dere lager sammen hos en av dere med god mat og drikke.

 

Andre date burde handle om dere to, og ikke alle rundt dere. Dere får nok tid etter hvert til å bli introdusert for venner og bekjente, så prøv å få til dere-to-tid så dere blir bedre kjent i begynnelsen. :)

Lenke til kommentar

Andre date burde handle om dere to, og ikke alle rundt dere. Dere får nok tid etter hvert til å bli introdusert for venner og bekjente, så prøv å få til dere-to-tid så dere blir bedre kjent i begynnelsen.

 

Det er jeg veldig enig i.

Burde bli bedre kjent med henne først. Hva med noe skikkelig romantisk?

Middag eller så kan du jo stelle i stand en overraskelse for henne=)

Lenke til kommentar

Takk for tips. Nå inviterte jeg jo henne på restaurantbesøk på 1. date. Er det ok å gjøre det igjen? Hvilke andre aktiviteter kan passe på 2. date? Synes jenter det er skummelt å bli invitert hjem så tidlig?

 

Noen timer før vi møttes å restauranten sendte hun melding og sa at hun gledet seg. Dagen etter sendte jeg melding at jeg tenkte mye på henne, og gledet meg til å treffe henne på jobb i morgen. Hun sa at hun hadde hatt det kjekt i går, og at hun savnet meg allerede. Vi har fremdeles ikke kommet til first base, men det kan nok bero på at vi kun har vært alene sammen en gang...på en restaurant. Hva mener dere jenter, hvis dere føler "connection" på 2. date, er det ok at gutten kysser dere? Er det turn off å spørre først, fks. "du er så fin, kan jeg få kysse deg?".

Lenke til kommentar
Hva med noe litt mer originalt enn restaurant?

Ja, spesielt siden jeg allerede har gjort det. Hvilke aktiviteter liker dere å bli invitert med på, jenter?

 

Takk for oppmuntrende svar BTW.

Lenke til kommentar

Gjør noe morro som hun ikke er vandt til å bli tatt med på. Skill deg ut av mengden, og ta henne med på noe som hun absolutt ikke venter.

Siden dere begge har barn antar jeg at dere er litt eldre enn 18, så aktiviteter som kan virke "barnslige" er sikre vinnere i disse situasjonene.

 

Ta henne med i akebakken, kjøre go-kart, stå på skøyter, etc

Kun fantasien setter grensene dine, og alt som er barnslig og lekent er som sagt sikre vinnere :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...