Gå til innhold

for høy cpu tempratur med vannkjøling


Anbefalte innlegg

jeg bruker thermaltake bigwater745 vannkjøling og tempraturen på cpuen min ligger på 40 grader på idle. hvorfor??? jeg har lest mange reviews om vannkjølingen og de får cpuen på 22 grader på idle.. trenger hjelp!!! hvorfor er min så høy??

Endret av sigg92
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du gjort det riktig med kjølepasta? Bruker du god kjølepasta? Og ikke minst, hvor varmt er det i rommet ditt? Er du som meg og liker å ha det skikkelig varmt og godt er det ikke rart pcen er varm også. Noen liker å ha kuldegrader på rommet, og de får såklart en kaldere prosessor.

ok.. jeg bruker artic siler 5 termisk pasta og jeg har ca.24 grader på rommet mitt

Lenke til kommentar

Tror jeg ser problemet ditt.. Å ha radiatoren i bunnen sånn som det er ikke veldig optimalt for luftstrømningen. Setter du på et par litt høyere bein, og passer på at luften blir trukket ut av kabinettet (eller har åpent kabinett) burde det bli bedre.

 

Edit: Så du hadde en singel radiator også. Når slangene går inn nede er det stor fare for at det samler seg veldig mye luft i toppen av radiatoren. Hør nøye inntil og hør om det skvulper, og uansett hvis ikke du har gjort det alt burde du ta den ut mens systemet er i gang og snu på den så lufta går ut.

Endret av Beef Supreme
Lenke til kommentar

Problemet ditt er i helhet hele systemet. Et godt system med god CPU blokk, pumpe, slanger og tank ville nok alene med en singel radiator i front gitt deg bedre temps enn det du har i dag.

 

Hvis du skal oppgradere/gjøre noe ville jeg sett på dette i prioritert rekke følge.

Skapt overtrykk i kabinettet. vil si. La de to viftene i bunn suge luft inn. Samme med viften i front. Resten av viftene suge ut. Ha viftene slik at de suger gjennom radiatoren.

 

Bytte CPU blokk.

 

Radiatorer

 

Pumpe

 

Tank = få vekk ALU da det for meg ser ut som tanken du har i dag er laget av aluminium.

 

Slanger og nipler over til 1/2"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...