Gå til innhold

Epost på Samsung Innov8


Anbefalte innlegg

Vil starte med å si at jeg er kjempefornøyd med kjøpet av denne telefonen, og at den leverer på alle områder. Likevel har jeg et lite problem i forhold til å bruke min Yahoo-epost på telefonen. Jeg bestilte oppsett for wap og mms på OneCall sine sider rett etter at jeg fikk telefonen, men jeg har likevel aldri greid å sette opp epost på telefonen. Nå bruker jeg Yahoo!Go til epost, men på denne må jeg logge meg på hver gang jeg skal sjekke epost. Jeg ønsker å motta epost på samme måte som sms. Jeg har lagt inn innstillingene jeg har fått beskjed om å legge inn, altså pop og smtp for innkommende og utgående epost, samt passord og brukernavn. Men likevel får jeg beskjed om at (når jeg forsøker å hente epost) telefonen ikke finner server for epost, og at innstillingene for innkommende epost er feil.

 

Noen som kan hjelpe meg? Alt fungerte fint når jeg hadde HTC, men etter overgangen til Samsung har det ikke vært like enkelt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er ikke støtte for ekstern henting av post på vanlige yahoo-adresser. Man må ha plus-versjonen for det.

 

Sikker på at HTCen din henta mail via pop3, og ikke via et eget yahoo-program ?

 

Det er jeg sikker på ja. La inn hvilken epostklient jeg brukte, epostadresse og passord, og vips så fikk jeg epost på telefonen. Denne gangen går det dessverre ikke..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...