Gå til innhold

Rask måte å laste ned bildene fra Eurofoto?


Anbefalte innlegg

Jeg fikk nettopp mail fra Eurofoto om at de ikke lenger kommer til å tilby gratis lagring av bilder. Jeg har tusenvis av bilder der, og ønsker nå å laste dem ned på harddisken. Hva er den enkleste måten å gjøre det på? Er det noen annen mulighet enn å laste dem ned ett for ett?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle tro at dersom de forandrer policy utover den du har klikket "jeg aksepterer" på og det ikke sto der den gang da at de forbeholdt seg retten til å forandre fra gratistjensete til betaltjeneste, så kan de ikke forlange at du skal betale noe. Ei heller kan de vel uten videre slette bildene dine. Send dem en tom CD- eller DVD-plate og returporto, så ber du dem legge bildene over og sende de tilbake til deg.

 

"tusenvis av bilder" sier du.. Har du ikke backup av bildene dine hjemme? Dersom ikke, så ville det vel snart være på ekstremt høy tid å gjøre noe med dette.

 

*Har* du derimot backup, så forlanger du at Eurofoto øyeblikkelig sletter bildene dine og stryker deg fra kundelisten. (Da med forbehold at de forandrer policy som ikke var beskrevet i akseptavtalen).

Lenke til kommentar
Viktig informasjon - utløp av gratis lagring

 

Vi viser til våre brukervilkår gjeldende fra 1.1.2009.

Enda sikrere lagring

 

Eurofoto tilbyr i samarbeid med Datasafe sikker lagring av dine digitale bilder. Med sikker lagring vil du alltid ha tilgang til en ekstra backup av dine bilder, tilgjengelig 24 timer i døgnet over hele verden. Og minnene er bevart til tross for brann, tyveri og datakrasj.

 

Slik får du sikker lagring hos Eurofoto

 

Alle som laster opp bilder til Eurofoto får lagre disse gratis i 90 dager. For å ha bildene lagret hos Eurofoto Datasafe lenger enn dette kan du enten:

Gjøre en handel via våre nettsider.

Vi nærmer oss nå morsdag og Valentine og vi har stort utvalg i flotte gaver. Benytt sjansen til å gjøre en handel eller fremkall dine bilder fra jul og nyttår. Dette gir deg 12 måneders gratis lagring fra kjøpsdato.

Gå inn på "Mine Innstillinger" og betale lagringsavgiften på kr 15,- per mnd.

Du kan betale med kredittkort for henholdsvis 6 eller 12 måneder.

Tryggere lagring av dine minner

 

Vi har investert i ny plattform, nytt serverrom og innført strengere rutiner og sikkerhet gjennom samarbeid om etablering av en ny bransjestandard for sikker lagring. Du som kunde skal føle deg trygg på at Eurofoto fortsatt vil gi deg markedets beste bildetjeneste.

 

Du har 2743 bilder lagret hos oss. Du handlet sist hos oss den 2006-01-23.

 

Se våre oppdaterte brukervilkår, gjeldende fra 1. januar 2009.

 

 

Vennlig hilsen Eurofoto AS

 

Rolf Kjetil Egge, Daglig leder

Lenke til kommentar

Avhengig av Mpixel og komprimering ca 1000 - 2000 bilder (antar at det er jpg det er snakk om),  ca 2 - 4 MB pr bilde, en DVD rommer 4,7 GB. Hvis du har redusert størrelse før du lastet opp, veldig dumt hvis du bruker har brukt Eurofoto som lagring/backup, så vil du få plass til flere bilder. Har du lastet opp RAW, så vil jeg gjette på 400 - 500 bilder pr. CD, igjen avhengig av Mpixel og evt. komprimering.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...