Jump to content

pumaen

Medlemmer
 • Content Count

  589
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Noen som har greie på eurofotos meny? Jeg vil bestille en DVD med alle bildene på, men får det ikke til...
 2. Skjønner på én måte Israel godt. De må ha rett til å forsvare seg selv. De har så vidt jeg vet ikke begått noen krigsforbrytelser heller. Det er så mye fokus på hvor fæle Israel er, men nesten ingen tenker over at Hamas er mye, mye verre.
 3. Jens griper inn og redder oss. Var vel for å vinne tilbake rasjonellle nordmenn sine stemmer, som han tapte i blasfemisaken.
 4. På skolen lærte vi ingenting negativt om Islam. Eneste jeg husker er de fem søylene. Alt det krigerske, kvinneundertrykkende, diskriminerende og hatefulle blir konsekvent luket vekk. Det er først etter at jeg gikk ut av skolen at jeg har lært hva Islam virkelig er. Før 11. september visste jeg svært lite om religionen, annet enn den politisk korrekte møkka vi får servert på skolen. Faktisk misunner jeg folk som går på skolen i dag og har religionsfaget. Skulle ønske jeg var militant ateist også på videregående, da kunne religionstimene blitt gøyale.
 5. Gilbert støtter Hamas og Al-Qaeda (lagde propagandafilm med dem), ikke hør på mannen!
 6. Mange av timene vil bli brukt til data, leksearbeid og film.
 7. Du står altså ikke for "teorien"?
 8. Jeg håper alle verdens raser blander seg sammen og blir til én menneskerase. Bare sånn kan vi få slutt på rasismen. Ser ikke problemet med mørkhudede i Norge. Ser et problem med korantro muslimer, men Islam vil kanskje gjennomgå samme prosess som Kristendommen har gjort?
 9. Noe av exphil er interessant, mye er meningsløst. Platons idéverden for eksempel.
 10. ozi, hvorfor tror du alle verdens forskere er enige om at evolusjon er et faktum?
 11. Snåsamann-hysteriet har roet seg. Takk og pris.
 12. Har ungdomsskolen i tankene. Dyrt? Lol. Norge har råd til dette. Utdanning er det viktigste i verden.
×
×
 • Create New...