Gå til innhold

Hvordan modden en bråkete vifte på dvd-opptaker?


Epp

Anbefalte innlegg

Jeg har en DVD-opptaker med HDD som er veldig bråkete pga ei lita vifte (regner med at det er 40mm). Er det noe en kan kjøpe for å få det mer stillegående eller må jeg lage en hjemmelagd løsning med ei 90/120mm vifte?

 

For det første, er det nødvendig med ei vifte?

 

Innmaten er lignende det en ser her bortsett fra at det er et DVD drev også. Det er en Daewoo jeg har og de er ikke kjent for lite støy.

Jeg kom også over denne "oppskriften". Det jeg lurer på er om dette vil hjelpe? Eller kan jeg spare meg bryet og like gjerne kan lage en hjemmelagd løsning med en 120mm vifte på toppen av chassiet etter å ha lagd hull i chassiet?

 

Vil gjerne ha noe så lydløst som mulig for jeg blir sprø av støyen utseende er ubetydelig...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har en DVD-opptaker med HDD som er veldig bråkete pga ei lita vifte (regner med at det er 40mm). Det er en Daewoo jeg har og de er ikke kjent for lite støy.

Jeg kom også over denne "oppskriften". Det jeg lurer på er om dette vil hjelpe?

 

Jeg testet i går noe lignende oppskriften over. Jeg trengte dog ikke ødelegge ledningene slik som vist. Det ble ikke noe særlig endring i støy eller viftehastighet dog. Men så kom jeg på at jeg hadde noen ULNA ledninger etter å ha installert noen Noctua vifter. Jeg koblet derfor vifta til en slik hastighetsreduserer (ULNA)

 

post-141209-1232696984_thumb.jpg

 

og nå er vifta ikke hørbar! :w00t:

 

Jeg testet med å la spillerene spille opptak fra harddisken i 8 timer og den fungerer fint, så regner med at det går bra. Spilleren ble kjøpt som demo-spiller billig for 1.5 år siden, så ingen stor krise om ting skulle skjære seg...

Endret av Epp
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...