Gå til innhold

nye hvite macbooks!


iskya

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ser ikke hva du smiler så av. Den er jo møkkdårlig i forhold til den prisen! Nei kjøp heller en PC med bedre komponenter til en billigere pris.

 

akkurat som et kamera ikke blir bedre ved kun å stappe inn masse megapixler, er ikke nødvendigvis en bærbar pc til 4000kr med tilsynelatende flotte spesifikasjoner og vista så bra i praksis... Dessuten har ofte de billige pcene dårlig byggkvalitet. Apple setter sammen dataene og sørger for at de fungerer utmerket med os-x (os x er jo salgsargument i seg selv, da det med sin unix-kjerne, brukergrensesnitt og mangel på virus og spyware er et herlig alternativ til windows, og vista er ganske kritisert (ja, jeg vet windows 7 er på vei.. Og ja, jeg vet du kan installere os x på vanlig pc, men er veldig knotete).

Når det gjelder aluminiums-macbookene har jeg lest i tester at det er noe av det beste du får når det gjelder byggekvalitet på 13"laptoper under 15000kr.. Og vis meg én 13" pc-laptop som er under 3cm tykk og koster under 8000kr.

 

Når du kjøper en macbook betaler du mer enn for en pc med tilsvarende spesifikasjoner men du får:

- god byggkvalitet og gjennomført design med blant annet multitouch

- et gjennomført operativsystem som et skreddersydd for maskinvaren og som både ser fint ut og fungerer

- du slipper å knote med drivere, få blåskjerm, oppleve at pcn blir tregere og tregere i takt med at du installerer og avinstallerer programvare

- du slipper Internet Explorer, virus og malware (joa, vet at oppegående pcbrukere har firefox eller opera installert)

- mulighet til å installere windows eller linux dersom du skulle ønske det

- macbook får terningkast 5 og 6 i de fleste tester (http://www.klikk.no/teknologi/data/article268465.ece http://www.dinside.no/360110/apple-macbook (tidligere versjoner), macbook pro: http://www.teknofil.no/wip4/review/full_me.../d.epl?id=34717 http://www.dinside.no/359586/test-macbook-pro-som-pc )

 

Når ting koster litt mer er det ofte en grunn til det. De jeg kjenner som har mac har det ikke pga at folk skal se eplet (dette er folk som ikke bryr seg om merkeklær og snobberi), men på grunn av at de liker hele konseptet, en gjennomført datamaskin som virker. macbook er veldig populær på blindern, f.eks.

 

Men for all del, sier ikke at folk ikke skal kjøpe pcer, sier bare at det har kommet en ny macbook, og det er tydeligvis ganske mange millioner mennesker i verden som ikke synes den er "møkkdårlig". blant annet jeg.

Endret av muchacha
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...