Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tatovering dedikert til samboeren min (og meg)


Anbefalte innlegg

Hei!

Tenkte jeg skulle ta en tatovering som har med samboeren min og meg å gjøre. Men ikke sånn hjerte og navnet hans, om dere forstår? Jeg har tenkt på det leeenge nå, men litt usikker på hva jeg skal velge.. Har vurdert å ta ti små stjerner og to store for datoen vi ble sammen (10.02), men så lurer jeg på om jeg kommer på en bedre idé underveis, og kjedelig å ha tatovert allerede da, hehe.

Så det jeg lurer på er om dere har noe forslag? Hovedpoenget er at tatoveringen ikke skal vise direkte at det har med han/oss to å gjøre. Men bare vi som forstår.

Setter pris på forslag :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes andre måter å utrykke kjærlighet på. Tenk hvis du blir såra av han da.

Selv om din eventuelt nye kjæreste ikke skjønner noe av tattoveringen, kommer den for alltid til å minne deg om han, noe som ikke er bra.

 

Men hvis du har bestemt deg 100% for dette, så kan du sikkert dra ned til en tattoo shop og sjekke hva de har å tillby.

Lenke til kommentar

Skremmende naiv holdning til ivet må jeg si...

 

Men uansett. Om du på død og liv skal ha denne tattoen så for all del velg noe NØYTRALT! Ikke finn på å ha navnet hans eller andre ting som er unikt ofr han. ha noe som du slipper å fjerne den dagen du ikke er sammen med han lenger. Fyren kan jo dø, og det er IKKE kult å bli sammen med ei enke som har en tattis dedikert til sin avdøde mann. Sånn sett så er disse stjernen greie nok, bar husk å kok sammen en solid forklaring som ikke involverer typen din. Du vil nemlig trenge den forklaringen til din neste mann.

Lenke til kommentar
Jeg vil ha forslag, ikke høre at det er en dårlig idé ;)

 

Jeg har et forslag -- det er en dårlig ide. Hvorfor det? Jo, fordi at:

 

* Dette minnesmerket kommer til å minne deg om ham også når dere slår opp (oddsene er veldig gode for at det skjer).

* Dette minnesmerket kommer ikke til å se spesielt tiltalende ut når huden endrer seg med alderen. Ej heller tatoveringen i seg selv faktisk, da den vil miste noe av fargen.

* Hvorfor er det at hver gang noen nevner en tatovering, ser jeg for meg en småfeit rørlegger i 50-årene med "K-Å-R-E" tatovert på hårete knoker?

 

Ja, du kan fikse på tatoveringen i ettertid og kan evt. fjerne den med en eller annen form for kosmetisk behandling, men hva er denne trangen med å inngravere "Kåres eiendom" på seg selv? Vil du ha et minne om vedkommende, kjøp et nøytralt smykkestykke (evt. en i to deler, og gi ham en del, hvis han går med sånt).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...