Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få jenta til å ta inititativ?


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Er egentlig enig med ham jeg. Det er vel egentlig lite sannsynlig at hun skal endre seg å bli en initativtaker. Det er andre jenter der ute som faktisk TAR initativ.

Hvorfor er det lite sannsynlig? Det er faktisk ikke sikkert hun er klar over det en gang.

Lite sannsynlig fordi hun _mest_ sannsynlig er selvopptatt og vant til å bli behandlet som en prinsesse.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lite sannsynlig fordi hun _mest_ sannsynlig er selvopptatt og vant til å bli behandlet som en prinsesse.

Det er din mening. Jeg tror ikke hun er klar over det. Det er utrolig mange som faktisk ikke er det, fordi det fra begynnelsen blir slik at den ene tar kontakt/initiativet, og da blir det slik det "skal være", uten at man tenker noe mer over det. Uansett må det gå an å snakke med henne om det. Hvis hun viser seg å være selvopptatt og vil behandles som en prinsesse, så får hun evt. ta sjangsen på å bli singel. Men det blir feil å dumpe noen for noe de kanskje ikke er klar over, med mindre man faktisk ikke bryr seg om den man er sammen med, og ikke har lyst til å jobbe litt for forholdet.

 

Men det er jo bare _min_ mening, da. :)

Endret av Right
Lenke til kommentar
Kjenner jeg er lut lei alle dine "harsh reality" svar, brutal mann. Hvis du ikke har lyst til å hjelpe kan du finne deg en annen del av forumet å trolle

 

Men du, det er jo sant.

Lenke til kommentar

Du kan ha en slags 'gullerot' som gjør at hun har lyst til å jage deg og ikke motsatt.. hvordan du skaper dette kan gjøres på flere måter. Men en ting er sikkert, hvis du alltid gjør som hun sier og allltid stiller opp for henne og viser at du ikke har noe bedre og gjøre enn og tilfredstille henne 24/7 så forventer hun autoamtisk dette av deg ved senere annledning også. nøkkelen er og vise at du bryr deg, men samtidig vise at du har ditt eget liv og vil gjøre dine ting som se på fotball, spille poker med venner, dra på byen osv.. og så kan du sette opp denne magisk gulleroten ved å sette komprisser der etter.

 

Men i bunn og grunn kan det summeres opp i dette; setter du ramma for forholdet til at du er en som settter henne i førersete og gir henne masse fint og viser at du ikke har bedre ting og gjøre så får du også der etter.

Lenke til kommentar
Kjenner jeg er lut lei alle dine "harsh reality" svar, brutal mann. Hvis du ikke har lyst til å hjelpe kan du finne deg en annen del av forumet å trolle

At livet ofte suger kan ikke jeg noe for. Men om du ønsker å leve i en rosa sukkerspinn verden så vær så god, men da lever du ikke i virkeligheten.

 

Mening troller ikke her, jeg kommer med mitt syn på verden. Jeg kommer med innspill få andre tørr komme med (fordi mye av det jeg mener ikke er politisk korrekt eller vitenskapelig beviste sannheter). Om du ikke ønsker andre meninger og forslag enn dem som syr puter under armene på deg kan du finne deg et annet forum å henge på.

 

Mitt neste råd er; uansett hva det gjelder her i livet, ikke kast vekk tid på folk som nekter å ha samme overordnede mål som deg selv.

 

Brutal mann, dette var vakkert. Kan vi være venner?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-156616

Menn har jo en tendens til å gjøre veldig mye , ja nesten alt for oss damer.Iallefall min erfaring.

Så da er man vant med å få oppmerksomhet og sikkert ikke obs på at det kan være et problem for den andre partneren.

Jeg ville ha snakket med henne

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...