Gå til innhold

Hvordan vil en Tube opføre seg hvis..


Anbefalte innlegg

Hvordan vil en Tube (er ikke sikker på navnet men hvertfall slik ring som folk kan sitte etter båten i fart) oppføre seg hvis lina ryker og og det er veldig mange kilo oppi en tube som er beregna for 1 person?

 

kjører rundt i glomma (ved Elverum) og der er det veldig smart og hvis lina ryker vil den fly inn i land eller vil den kantre?

 

pleier og sitte 2 15-16 åringer oppi den samtidig :p (fant ut det var litt morsomt vi :))

 

edit: sorry hvis den er feilposta men har jo noe med båt og gjøre

Endret av Submit
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer nok mye ann på vektfordeling når dette evt skjer. Men så lenge det ikke er noe særlig med bølger og den "flyr" oppå vannet forblir den nok stabil frem til farten minsker, så om det utgjør en fare for de som sitter oppi med tanke på kjøring på trange steder osv, ville jeg kjørt med dobbel line. Er båtfører som sitter med ansvaret, neppe noe artig med et par liv på samvittigheten.

Lenke til kommentar

Nå er det jo slik at tuber ikke blir testet for mer enn 20knop. Slik at å kjøre i 40+ er rett og slett galskap og uansvarlig. Men er det ikke slik vi liker det? :evil:

 

Har kjørt tube i noen år nå. Har aldri opplevd at linen har slitt. Men ved å stoppe tvert vil du få samme effekten som ved at linen slites pga tube vil gå kun på egen framdrift. Da vil du se at de enten går rundt eller stopper på 2-4 meter.

Endret av MoDzoNa
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...