Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hun har mistet følelsene


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uansett, du kan ikke sitte og vente på at hun eventuelt finner igjen dette. Du kan jo også teste henne? Si f. eks at du har funnet en annen og at alt er over for deres del. Eller du kan si at du har kommet over henne. Om hun har et snev av følelser for deg igjen så vil disse sannsynligvis blomstre opp igjen etter dette. Ofte innser man ikke sine egne følelser før det er over, eller før man TROR det er over.

Lenke til kommentar

Jeg føler med deg trådstarter! Er i akkurat samme situasjon nå og jeg er så deppa.

Ho sier jeg er en kjempe bra gutt, og at det ikke er mange andre gutter som er så omtenksomme,og som viser at de bryr seg på den måten jeg gjør. Men ho ber om tid til å tenke seg litt om.

Lenke til kommentar
Gjest trådstarter

Så ting har skjedd.

De siste par dagene har jeg fått mange meldinger hvor det er klart at hun savner meg, vil ha meg tilbake.

Jeg har latt henne få det pusterommet hun ønsket seg og det virker som om at det virker, vi snakket mye sammen i sag og ble enige om å gi det et nytt forsøk, hennes store redsel er at vi skal begynne å krangle like mye som vi gjorde før.

 

Trur ting går bedre nå, men vet ikke om jeg skal akseptere det, om jeg skal være henne bitch på den måten, komme å gå som hun vil

Lenke til kommentar

Avtal en dag og møte hun, men lag også en avtale med en venn samme dag og ditch hun. Helst vente til du får mld "kor e du nå" om dere skal møtes ute. Da forstår hun at hun ikke kan styre deg, du får litt av det bad boy stempelet og siden du viste innteresse også ditchet hun blir hun nysgjerrig og flørtete.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...