Gå til innhold

PakkePC og XP installasjon (hjelp?)


Anbefalte innlegg

Naboen har en pakkePC av typen Packard Bell imedia 6100 A. Denne blir levert med winME. Jeg har installert win98 på denne da jeg anser det for å være bedre en ME.

 

Etter mye mas så skulle jeg installere XP på PC'n. Jeg tenkte at jeg bare skulle installere winXP oppå den gamle win98 versjonen. (ja,jeg vet at det ikke er lurt, men det burde vel fungere?)

 

XP ble ferdig installert og startet opp, og det som gjenstår er instillinger av kontoer og slikt, men verken mus eller tastatur fungere (jeg testa med USB og PS2) Så jeg komme jo ikke videre. Til slutt så tenkte jeg at jeg skulle boote med XP CD'n og formatere og så installere XP på nå, men jeg kommer jo ikke inn i BIOS slik at jeg får valgt CD som 1.boot dev. Er det F1,del eller F12 jeg skal trykke på? Viss det går an å løse problemet uten å formatere så hadde det vært greit.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke peiling på maskina, men for å komme inn i Bios er det ofte 'Del'-tasten som gjelder. ( F1, F2 eller F10 er også brukt, mens maskina teller ram - hold tasten bestemt nede )

 

M.h.t. at du mister mus/ tastatur til WinXP kan godt være et hovedkortproblem: > Failing USB devices indicate a motherboard related problem. Installing the latest Bios-update for your motherboard can solve these kinds of issues. <

 

 

Support

 

Finn Ref-numret til hovedkortet, og sjekk:

Her

.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...