Gå til innhold

Clas Ohlson veggfeste - erfaringer?


Anbefalte innlegg

Hei godtfolk! Har kjøpt meg et veggfeste til min elskede 42" Panasonic PX80, og siden økonomien min er like skral som en utsultet stinte måtte jeg ty til Clas Ohlson. Har derfor kjøpt meg dette veggfestet. Sitter nå her og er høyst usikker på hvordan dette skal festes.

 

For det første er bruksanvisningen minimal og det vises kun bilder av et ferdig montert feste, noe som ikke er særlig til hjelp. Har prøvd meg frem og slik jeg har montert det nå, virker det hele løst og dinglete. Noen som vet om det skal være slik?

 

Også, noen som har tips til hvordan jeg kan finne et sterkt punkt i veggen min (altså hvor spikerne er spikret)?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, jeg har dette til min 37" plasma. Det funker helt fint, enkelt og greit. Vet ikke helt hva du mener med at det er vanskelig å montere, det er vel ikke så utrolig mange måter å gjøre det på, mener hvertfall å huske at det var ganske rett frem i forhold til bildene som fulgte med. Tven skal bare henge løst på skinnen som er montert på veggen, men det skal ikke være løst og dinglete av den grunn.

 

Når det gjelder å finne ut hvor du har godt feste i veggen er jeg blank, bortsett fra å dunke i veggen for å høre hvor det er hult så har jeg ingen god metode. Jeg anbefaler deg å få hjelp av noen som har litt greie på slikt, ellers kan du fort angre når du våkner av at tven deiser i gulvet...

 

/espen

Lenke til kommentar
Takk for svar.

 

Det jeg mente med dingete, var enkelt og greit at mekanismen som stiller hvor langt den skal tilte fremover bare henger der, altså ikke helt fastskrudd, noe som sikkert ikke er avgjørende på hvor mye den tåler, men den føles likevel litt skralt.

 

Tiltemekanismen henger relativt løst bakpå tven ja, men de er festet med et stag som er justerbart, altså at de går inn i 4 (?) forskjellige spor ettersom hvor mye tven tiltes...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...