Gå til innhold

BK: Thao på Olavskvartalet


Anbefalte innlegg

Fra en shoot jeg hadde sammen med Devisor for ikke så lenge siden på Olavs Kvartalet.

Make up / Styling er gjort av Yvonne Fagerheim.

 

Først her er lysatt enkelt med en stk Sigma i en medium softbox satt på TTL, holdt relativt høyt oppe av en venninne av modellen

post-134150-1229739694_thumb.jpg

 

Dette er lysatt med 2 stk medium sized octa boxer montert på ett par AB1600, en som mainlight, og en satt ganske mang stop under som en relativt svak fill.

 

post-134150-1229739751_thumb.jpg

 

Siste her er også lyssatt med 2 stk AB1600 med octaboxer. En foran som main, en som ganske sterkt lysbakfra, litt med intensjon om å etterligne en sol. (bildet er tatt inne på ett kjøpesenter)

 

post-134150-1229739817_thumb.jpg

 

=D

ligger noe mere på bloggen min for de som er interessert;

http://blogg.cruelphotography.com

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Likte best det første bildet. Det andre bildet ble litt for mye ben synes jeg. Det at hun tar på bena, og lener seg fremover gjør at bena kommer for fort i fokus, tror jeg. Og kanskje litt mer lys på halsen hennes på samme bilde?

 

På tredje bilde ville jeg dempet lyset på venstre side, så det blir en mildere stemning. Er dette bildet tatt ute, med kun en blitz mot hendene hennes, og kanskje litt lys på ansiktet hennes? For mye lys for meg.

 

Bare en amatørs mening :)

Lenke til kommentar

Jeg har ikke noe å kritisere egentlig, da nivået er for høyt for meg.

De ble bra alle sammen. Likte spesielt godt det første, men også det siste er spennende. En sort reflektor (eller hva det heter) på hver side av henne kunne kanskje skapt litt mer kontraster i det siste bildet. Pen jente og flink fotograf :)

Lenke til kommentar

Ser ikke helt hva for noe godt som skulle komme ut av mere lys på hals det. Det lyset ville også evt. ha fjernet kinnbein definisjonen hennes(den lille som er der), og fått ansiktet til å bli flatere Lyset er som sagt allerede filla med en blitz 2 - 3 stops under for å beholde detaljer i de mørke partiene =)

 

For meg blir bena litt en linje som leder opp mot hodet, og vignetteringen gjør at de blir mørkere nederst, så seeren skal trekkes litt mere mot hodet siden det er lysere?

 

Det siste er tatt inne, og jeg skriver jo rett over bildet hvordan det er lyssatt =) En blitz bakfra for å emulere en sol / lage litt flare, og en blitz plassert relativt høyt oppe foran på ansiktet.

 

 

 

For carny; har faktisk redusert kontrasten litt i dette bildet alerede, for å få litt mere vintage look. Så det er ikke noe problem å evt. hente fram mere kontraster =)

(+ flaren fra blitzen bakfra er jo der for å lage flare / redusere kontraster)

Lenke til kommentar

kommentarene på bildene har du fått fra før..

 

 

men jeg må si at jeg liker bilde nr2 best.. det er utradisjonelt, mye som skjer.. og det første som får blikkfang er modellen.

Maleriet i bakgrunnen har mye detaljer som tilføyer til selve bildet. Er en del ansikter der som har blikket rett vei.

 

har vi hatt muligheten så har vi vell tatt ned bildet, men for bilde 2, så er det med å forsterke effekten.

Lenke til kommentar

Det er ikke så mye å klage på her, men jeg heller til å like det første best. Det er enkelt å like med sin tekniske enkelthet og "perfeksjon", for realismen i de to andre treffer meg ikke 100%. Med realisme mener jeg bruk av omgivelser, og ikke bare en nøytral bakgrunn. Jeg må nesten kikke litt på dem igjen senere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...