Gå til innhold

iPod/iTunes Coverflow sorterer album meget rart


Anbefalte innlegg

Er det noen som har en anelse om hvorfor iTunes insisterer på å sortere samleplater, altså en plate med flere artister, som om det var en plate per artist? De stammer jo alle fra samme plate med samme cover, hvorfor kommer da coveret opp x-antall ganger i Music katogorien? Samme skjer om jeg kjører coverflow i album på iPoden. Da kommer feks Dj Kiks - Erlen Øye opp ca 12 ganger fordi det er forskjellige artister på sangene.

 

Mulig jeg forklarer meg litt dårlig, men problemet mitt er at jeg gjerne skulle hatt alle sanger fra et album sortert under albumtittel fremfor å fordele det på album og artist. Det blir særdeles idiotisk for samleplater når samme plate dukker opp tolv-tretten ganger etter hverandre med en sang hver gang.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341

Merk alle sangene i itunes (enten menuelt eller ved å velge listemodus og så sortere etter albumtittel for å få dem på samme sted), så høyreklikker du, tar "vis info", blar deg bortover fanane til du finner en med et valg som heter "del av et samlealbum" (tror det er på fanen som heter "valg". Da setter den album artist til various artists og de dukker opp som ett album på ipoden selv om artistnavnene fortsatt er der

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...