Gå til innhold

Streame film over LAN


kimern9

Anbefalte innlegg

Jeg har nylig oppdaget muligheten for å streame film fra PC til PC for å se film på LCD TV, men jeg har ett problem spesiellt med store filer.

 

Jeg har en filmfil på 11 GB (varer 2 og en halv time) som ikke vil streame lenger enn 3-4 sekund (bilde og lyd stopper, men timeren går) når jeg bruker VLC til å spille av streamen og TVersity til å streame videoen. Streamingen skjer da over lokalnettverket men over trådløst. Hovedmaskinen (som streamer) er tilkoblet ruteren, mens den andre er en laptop tilkoblet det trådløse nettverket.

 

Spørsmålet er, hvordan kan jeg optimalisere trådløs streaming så jeg kan se en stor filmfil uten at den stopper opp. Er det kvaliteten på ruteren som betyr noe, eller hastigheten jeg får inn og ut fra ISP'n min? (Jeg har 20 mbps inn og 1 mbps ut.)

Endret av kimern9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde det nå. Filmen hakker veldig og bildekvaliteten blir dårlig og det er til og med når begge er koblet til ruteren med ethernet kabler..

 

EDIT: Kan legge til at filoverførings hastigheten når jeg laster ned filen blir 10,4 MB/sec. Kan det ha noe med at maks uthastigheten på ruteren min er 10 MB/sec og at jeg kanskje trenger feks en http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=54332 for å kjøre den bedre?

Endret av kimern9
Lenke til kommentar

11Gb på 2.5 timer blir etter mitt hode 1,25mb/s.

 

Hvis du får 10mb/s når du laster den ned(regner med du mener fra den ene pcen til den andre) så skal jo det holde i massevis.

 

Har du sjekket cpu under avspillingen? 11Gb er jo veeeldig mye.

Svak pc + stor fil + dårlig codec -> crappy avspilling

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...