Gå til innhold

Lydkort til PC350/DT 770 Pro


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Tenker på å skaffe et sennheiser PC350 headsett eller et beyerdynamic DT 770... Og ettersom disse er ganske bra så tenker jeg det hadde vært kjekt å skaffe et lydkort for å få fullt utbytte.

Så da har jeg et par spørsmål: Jeg har et USB lydkort jeg fikk med steelsound 5H V2 USB versjonen, er denne bra nok til å få fullt utbytte av de nevnte headsettene? Det samme lurer jeg på angående det innebygde lydkortet til min XFX 680i (tror det er noe realtek HD greier).

 

Og om de ikke er bra nok, hva anbefaler dere til å få fullt utbytte av disse headsettene til både gaming og musikk (gaming er det viktigste. + hører mest på metal av musikk)? Vil helst ikke betale så mye men kom med forslag sånn at jeg vet ca hva jeg må betale og.

 

Det er et pluss om det er et USB lydkort og(men det må være bra nok), ettersom jeg helst ikke vil ta opp mer plass i kabinettet + har sett mange som har hatt problemer med lydkort+680i + jeg har mange vifter som kan etter det jeg har skjønt påvirke lyden (crackling etc)

 

Håper noen kan hjelpe meg :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jeg har ikke DT770 men har Sennheiser PC350. Bruker det sammen med XFI-fatality. Mye justeringer som kan stilles inn her. Jeg har min i game mode. Med Bass Booster og Crystialyser(ved ikke hvordan det staves)

Er svært fornøyd med oppsettet. Bruker equaliseren Rock forresten.

Men ettersom du gir uttrykk for gaming. Så vil jeg personlig anbefale Fatality lydkortet. Har realtek HD innebygd jeg også. Det er mindre justeringer + at det trekker mer av CPU. Kommer an på om du skal spille CS 1.6 eller ett supergrafikk spill.

Endret av Jonas2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...