Gå til innhold

Java på mobilen


Anbefalte innlegg

Heia

 

Det er på tide å bytte ut min trofaste 3310. Har sett litt på de forskjellige modellene som er tilgjengelige nå, og ser bl.a på Sony E. sin T300 / T310 som en mulig kandidat. Faktisk, eneste grunnen til at jeg nøler er at mobilen ikke støtter java!

 

Derfor lurer jeg på om dette er en reell grunn til å finne en annen mobil? Jeg bryr meg ikke så mye om spillene -de blir jeg lei av uansett-, men tenker med på de forskjellige applikasjonene som er tilgjengelig. F.eks en messenger klient eller noe slikt. Er tilgjengeligheten på programvare like bra hos Sony Ericsson som andre mobiler generelt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er du interessert i java er ikke P800 noe godt valg.

7250 er ok på java, men har sine ulemper den også. Den virker endel tregere enn de andre Series40. Når jeg har på tastelyd på 7250, kommer lyden en stund etter at jeg har tastet. Vi har opplevd at noen Series40 javaspill utrolig nok ikke har fungert på 7250, men dette er svært få (jeg testet 100 spill på 7250 idag... :wink:)

 

Skal du kjøpe ny mobil idag bør du i allefall ikke kjøpe en mobil uten java. 6610, 6100 er kanskje de beste mobilene når det gjelder java, selv om de mangler endel funksjoner du vanligvis finner på mobiler i samme klassen :)

Lenke til kommentar

takk for alle rådene... Ser ut til at jeg kan eleminere bort Sony Ericsson modellene.. Enten har de ikke tilstrekkelig java-støtte, eller så ligger de laaangt over prisklassen min :)

 

Mye tyder på at det blir en telefon ifra siemens... Hvis det bare fantes en litt lobotimert versjon av s55'en, så hadde dette vært så mye lettere... :(

 

Menmen... Hvordan er java'en på 3510i? har hørt at mange klager over manglende kompartibilitet o.l...

Lenke til kommentar

Java'en på 3510i er grei den, men når spill blir portet til 3510i tar man gjerne S40-versjonen (6610, 7210 osv) å endrer litt kode. Grafikken som brukes er den samme, noe som gjør at du på 3510i får se veldig lite av det 'rundt deg'.

 

Lobotomert versjon av S55 kommer i Juni, M55. Samme som S55, men med 4096 fargers display, 1,6MB minne i tillegg. Det den mangler er IR og Bluetooth. Pris rundt 2000,- uten binding :smile:

Lenke til kommentar

Vente helt til juni.... Argh, aner ikke om jeg klarer å vente så lenge.. :)

 

Har nettopp sett litt mer på siemens sitt utvalg igjen, forsøker å sortere ut alle telefoner som har støtte for litt mer avansert java og denslags... Om noen har noen direkte anbefalinger eller advarsler så er det bare til å spytte dem inn :-)

 

Og før jeg glemmer meg helt ut: Takk for hjelpen alle sammen. Mye mer takk enn til gjøkene som jobber på elkjøp iallefall!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...