Gå til innhold

Bok om mestring av fotografering?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Min samboer er veldig keen på å bli bedre til å ta bilder, og har i den annledning tenkt å kjøpe seg kamera til julepresang til seg selv.

 

Jeg vil overraske med en god bok som tar for seg fotografering. Men jeg er ganske grønn på dette området, noen som kan anbefalle noen bøker for dette formålet?

 

Hun kan vel ingenting om fotografering bortsett fra å ta dem. En introduksjon til lysinnstillinger, blender, ISO, og alle disse begrepene, og hva de betyr, og hvordan de kan benyttes for å ta bilder, tror jeg hadde vært noe.

 

Forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Digital fotografi i praksis, Magnar Fjørtoft.
Jeg støtter det forslaget.

 

Men samtidig, som de var inne på i tråden stapal lenker til, Fjørtoft presenterer stoffet på en måte som ikke passer alle. Hans pedagogiske prosjekt er nok mer å gi leseren en forståelse og et grunnlag for egen læring, enn å lage en rein oppskriftsbok.

Lenke til kommentar
Jeg synes Magnar Fjørtoft sin bok er veldig god, men kanskje ikke som en første bok. Da synes jeg de to til Scott Kelby som begge er oversatt til norsk er veldig bra, med mye praktiske tips tilpasset ulike situasjoner. Husker ikke akkurat hva de heter i farten.

 

Scott Kelby sine to bøker, Digital Fotografering bind 1 og 2, er lettleste med en snert av humor og de er som nevnt oversatt til norsk. Jeg kjøpte begge mine hos Narvesen. Anbefales.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...