Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problemer med trådløst nett


Anbefalte innlegg

Sa var pc'en formatert.

 

Vet ikke om det er ''vanlig'' eller slik jeg burde gjort, men slettet alt på hele maskinen. Drivere og alt isammen, så har nå lastet ned drivere fra cd'en jeg fikk med.

 

Nå sliter jeg med å få til det trådløse nettverket. Kommer opp ingen nettverk tilgjengelig når jeg søker (vet at det er nettverk) fra windows sitt ''trådløse nettverk''.

 

Men jeg har brukt Intel Pro wireless før, og da jeg prøver med det, kommer det bare opp, trådløs nettverke er slått av, og at jeg må slå på fra maskinvarebryteren. Men den er på, og har fungert helt fint før jeg formaterte..

 

Rett etter at jeg hadde formatert prøvde jeg å søke på nettverk igjennom windows sitt trådløst da kom det opp, men så klarte jeg å gjøre ett eller annet, og nå klarer jeg ikke bruke den, bare Intel Pro wireless og det virker heller ikke.

 

Noen som vet hva som kan være galt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stasjonær eller bærbar?

 

Hvis det er stasjonær:

du bruker cden som fulgte med det trådløse nettverkskoret?

Hos meg funker det aldri fra de på nettet eller windows update, men kun å åpne cden (ikke autokjør), og installere manuelt... Har installert drivere på 2 forskjellige nettverkskort, og det var slik begge gangene...

 

Men nylig, så ville ikke mitt trådløse nettverkskort fungere, det var som om det ikke fantes... Prøvde å reinstallere drivere, men det sto at nettverkskortet ikke var satt i... Jeg bare kjøpte nytt (Et brukt av en i klassen, betalte en cheeseburger for det, men det funka faktisk...) Det var i arbeidsuka, og jeg jobba på elektronikkbutikk, der det var en kunde som har samme problem... Skjer av og til med trådløse nettverkskort visstnok... Så det jeg mener er at de slutter av og til å virke helt plutselig... Men hvis det var en laptop, skulle du kunne sende inn på service tror jeg, så kunne det bli fikset...

Lenke til kommentar

OK.

 

Ja for det er bærbar. Hadde egentlig håpet å slippe å sende den til service. Men hvordan kan jeg slette trådløs programmet, og heller bruke windows sitt?

 

Står noe om at jeg må starte tjenesten Wireless zero configuration (WZC) hvis jeg vil at windows skal konfigurere det trådløse nettverket. Hvor finne rjeg wzc?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...